Još jedna zastrašujuća optužba: 'Natjerao me da mu pružim oralni seks'

Žrtve navodnog seksualnog zlostavljanja slavnog Billa Cosbyja počele su iznositi svoje priče u medijima. Jedna od njih je i publicistkinja Joan Trashis, koja je detaljno ispričala što je je komičar radio kada joj je bilo 19 godina.

Cosby se 2006. suočio s tužbom za seksualno zlostavljanje, a od tada se saznalo da postoji najmanje 13 žrtava, od kojih su se neke s njim pogodile izvan suda za novčanu naknadu.

Joan je ispričala da ga je upoznala 1969. godine, kada je Cosby snimao The Cosby Show. Njoj je tada bilo 19 godina, i bila je fascinirana slavnim komičarom te ga je rado posjećivala na setu serije.

Jednom prilikom joj je rekao da želi pomoć u pisanju skeča te ju je cijelo vrijeme častio koktelima i pivama. U jednom trenutku, pričala je Joan, se onesvijestila, a kada se probudila, vidjela ga je iznad sebe. Cosby ju je pokušao skinuti, a ona mu, ne bi li se spasila, rekla da ima vaginalnu infekciju te da je bolje da ništa ne radi jer će ga zaraziti i njegova žena će shvatiti da se seksao s nekime.

“No, on je bio pametniji i umjesto toga me natjerao da mu pružim oralni seks, što je puno, puno gore nego da me silovao na ‘običan’ način”, ispričala je Joan, koja priznaje da se dugo bojala svoju priču iznijeti u javnosti, pogotovo zato što se radi o osobi koju svi vole, od predsjednika Obame do Opre.

Jedna od navodnih žrtava je i Barbara Bowman, koja mu je nedavno i napisala javno pismo u kojem traži od njega da prizna svoje zločine.

Povratak na Net.hr