POKUŠALA SE UBITI

JEZIVA ISPOVIJEST BIVŠE LJUBAVNICE MIROSLAVA ILIĆA: ‘Poslije zatvora su me strpali u ludnicu i davali mi elektrošokove’

Srpkinja s američkom adresom je opisala kako je nakon razvoda od bivšeg supruga lažno optužena i poslana u zatvor, a zatim i u mentalnu instituciju gdje je bila mučena.

Mirjana Antonović, koja sudskim putem pokušava dokazati da je slavni srpski pjevač Miroslav Ilić otac njezina sina Devina, ispričala je svoju jezivu životnu priču tijekom gostovanja u emisiji Press pretres na televiziji Grand.

MIROSLAV ILIĆ vs. BIVŠA 1:0: Sud poništio tužbu za utvrđivanje očinstva

Opisala je kako je nakon razvoda od bivšeg supruga lažno optužena i poslana u zatvor, a zatim i u mentalnu instituciju gdje je bila mučena.

Antonović je bila u braku s vlasnikom jedne modne kuće. On ju je pratio i prisluškivao joj telefon, zbog čega se odlučila razvesti od njega. No, tada joj je namještena zavjera.

Sve je isplanirano

Prijateljica joj je dala putovnicu i kreditnu karticu i zamolila je da dođe u Švicarsku i kupi joj dukate koje je kasnije željela prodati jer je hitno trebala novac. Mirjana kaže da je dugo oklijevala, ali je na kraju pristala.

No, odmah nakon izlaska iz zlatarne ju je sačekala policija koja ju je osumnjičila da je provalila u prijateljičin stan i ukrala joj putovnicu i karticu, piše Blic.

“U početku sam se nadala da je sve to nesporazum i da će se brzo riješiti, no kada su se rešetke na ćeliji zatvorile i kada sam sjela na krevet, shvatila sam da ću tamo ostati”, ispričala je Mirjana u intervjuu.

Pokušala se ubiti

Period koji je provela u zatvoru je opisala kao pravi pakao. S vremenom je padala u sve jaču depresiju, a u jednom je trenutku pokušala počiniti samoubojstvo. Uzela je tup nož i prerezala si vene.

“U tom trenutku mi nije bilo važno hoću li umrijeti ili preživjeti”, rekla je Antonović.

Nakon dugo vremena u zatvoru, jedne noći joj je liječnik dao pilulu od koje je počela halucinirati. Rekli su joj da mora u bolnicu kamo je hitno odvezena, a kasnije je saznala da je riječ o mentalnoj instituciji.

Seksualno je maltretirali

“Uspavljivali su me injekcijama jer sam odbijala piti lijekove, a zatim su me vodili u sobu gdje su mi rađeni elektrošokovi”, prisjetila se Mirjana. Opisala je kako su joj pokušali isprati mozak uvjeravajući je da je jako bolesna i da je već pet godina tamo, a tvrdi i da su se čuvari seksualno iživljavali nad njom.

Nakon šest tjedana pakla, sestra ju je uspjela izbaviti iz institucije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr