banner

IZLUĐUJU MUŠKARCE

JESU LI OVO NAJZGODNIJE NOVINARKE NA SVIJETU? Jedna od njih ima 58 godina, a jedna stvar im je svima zajednička…

Neke su novinarke već pola života, druge su tek zakoračile u svijet medija, a jedna stvar im je zajednička…

U moru crnih vijesti, lica koja vidimo kada upalimo naše male ekrane, mogu nam vratiti izgubljene osmijehe.

Ove žene, prema mnogima su najzgodinija lica TV ekrana. Neke su novinarke već pola života, druge su tek zakoračile u svijet medija, a jedna stvar im je zajednička – muškarci (i žene) diljem svijeta oduševljeni su pojavom ovih reporterki.

Sara Carbonero

Ova nevjerojatna žena španjolska je sportska novinarka koja se prvi puta na ekranu pojavila sa 16. godina. Završivši fakultet u Madridu dobila je diplomu prvostupnika novinarstva te joj je karijera od samog početka išla naprijed strelovitom brzinom.

Jedna je od najzgodnijih ženskih voditeljica i novinarki, a nije joj mogao odoljeti ni poznati nogometaš Iker Casillas s kojim je u vezi.

Michelle Kosinski

Michelle je pokrivala sve od vanjske politike za NBC News u Londonu do dopisjištva iz Bijele kuće za CNN. Još 2009. osvojila je nagradu Emmy za svoje posebno izvješće o američkim predsjedničkim izborima 2008. godine, a osim briljantnom karijerom može se pohvaliti i atraktivnim izgledom.

Profimedia

Facebook

Mélissa Theuriau

Bez ikakve sumnje, Melissa Theuriau zaslužuje biti na vrhu liste najljepših novinarki na svijetu. Francuska voditeljica vijesti Melissa radi na kanalu M6 u Francuskoj i mnogi se slažu kako baš ona unosi poseban život u emisiju.

Abby Huntsman

Abigail Haight Huntsman američka je novinarka i kći bivšeg guvernera američke saveznr države Utah, Jona Huntsmana Jr.

Huntsman se probila kao voditeljica na MSNBC-u i NBC Newsu, a zatim je počela raditi za Fox News Channel. Suvoditeljica je Fox & Friends Weekenda.

Nicole Lapin

Nicole Lapin američka je televizijska voditeljica, autorica i poduzetnica. Poznata je po tome što je vodila vijesti na CNBC-u, CNN-u i Bloombergu.

Autorica je bestselera New York Timesa “Rich Bitch” i “Boss Bitch”.

Cheryl Burton

Cheryl Annette Burton američka je voditeljica vijesti. Od 1992. Burton radi za ABC 7 Chicago. I u svojoj 59. godini života, Burton se često spominje kao jedna od najzgodnijih novinarki.

Gaby Lozoya

Gaby Lozoya poznata je kao voditeljica vremenske prognoze, a njezina atraktivnost omogućila joj je da postane prava influencerica na Instagramu gdje ju prate brojni fanovi kojima prijenos prognoze bez Gaby ne bi bio isti.

 

 

 

Povratak na Net.hr