SUPRUGA UŽIVA U NJOJ

JESTE LI JE PRIMIJETILI? Tom Hanks otkrio koju scenu iz ‘Forresta Gumpa’ njegova supruga i on najviše vole

Svatko od nas je barem jednom u životu pogledao film ‘Forrest Gump’ u kojem je glavna uloga pripala slavnome glumcu Tomu Hanksu.

Holivudski glumac Tom Hanks ima dugu i bogatu glumačku karijeru, no uloga Forresta Gumpa u istoimenom filmu obilježila ga je za cijeli život. Glumac, koji je u braku s Ritom Wilson, otkrio je koja mu je omiljena scena koju i dan danas voli pogledati.

VJEČNA LJUBAV: Pogledajte koji novi automobil ima Tom Hanks

Naime, tijekom gostovanja u emisiji Grahama Nortona progovorio je o ovom legendarnom filmu iz 1994. godine te otkrio da, ako uhvati reprizu na kabelskoj televiziji, obavezno čeka jednu određenu scenu – onu u kojoj trči!

“Dosta sam vježbao tu scenu trčanja i mogu vam reći da je moja guza bila lijepo upakirana poput šunke u konzervi”, našalio se slavni glumac i dodao da i njegova supruga svaki put jedva čeka baš tu scenu.

“Dođi, dušo, želim da vidiš scenu u kojoj trčiš daleko od kamere i u kojoj možemo vidjeti savršeno Hanksovo dupe”, imitirao je glumac svoju suprugu i nasmijao publiku u studiju.

Danas, 22 godine kasnije, priznaje da mu stražnjica izgleda potpuno drugačije.

“Ali tada, dragi moji, bila je to sjajna stvar koju je trebalo čuvati”, našalio se slavni glumac i opet izazvao salve smijeha.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr