Jennifer Aniston: U dubokim smo go*nima

Glumica Jennifer Aniston nije svoj 45. rođendan proslavila velikom feštom. Umjesto toga družila se s prijateljima uz večeru u Los Angelesu. S njima nije bio glumičin zaručnik Justin Theroux što je opet potaknulo razna nagađanja, a Jennifer je iskazala svoje mišljenje.

Na večeri koju je Jennifer Aniston organizirala povodom 45. rođendana bili su njeni prijatelji Todd Shemarya, Jen Meyer te Courteney Cox.

A gdje je bio Justin Theroux, glumičin zaručnik? Kako tvrde izvori, on je bio New Yorku na snimanju svog novog HBO showa The Leftovers. Kasnije je tog dana viđen i u jednom klubu s prijateljem Orlandom Bloomom.

Aniston (45) i Theroux (42) u posljednje su vrijeme razdvojeni. A strani mediji stalno nagađaju o njihovom prekidu i njenoj trudnoći te o biološkom satu koji otkucava, čega se dotaknula i u intervjuu koji je nedavno dala Gloriji Steinem.

‘Protiv toga sam da se žena i ženske vrijednosti u osnovi povezuju s bračnim statusom i o tome imamo li ili nemamo djecu’, rekla je glumica Gloriji Steinem (80), koja također nema djecu.

‘Pa, mislim da smo u dubokim go*nima’, odgovorila joj je Gloria.

Aniston se na to nasmijala i dodala: ‘To je ono što sam i ja mislila. Da smo, u stvari, u dubokim go*nima’.

Povratak na Net.hr