OTVORENO JE PRIZNALA

JELENA ROZGA PROGOVORILA ISKRENO O MAJČINSTVU: ‘Više ja razmišljam o djetetu nego što me drugi pitaju’

Jelena nije željela pričati o bivšem dečku Stjepanu Hauseru niti komentirati medijske natpise kako je u vezi s jednim Beograđaninom

Pjevačica Jelena Rozga (42) ovih dana ima prenatrpan poslovni raspored, no unatoč tome blagdane će provesti u Splitu sa svojom obitelji. U razgovoru za 24 sata otkrila je kako ne zna hodati po snijegu, zašto se ne može udebljati te neke intimne detalje iz svog života.

“Ne znam hodati po snijegu, a kamo li skijati. Ja sam tipična Dalmatinka. Padam i po ravnom, tako da odbijam naučiti skijati”, rekla je.

Jelena tvrdi da nema problema s velikom količinom hrane za blagdane jer se ne može udebljati.

“Voljela bih se udebljati, ali ne ide zbog genetike. Jako puno spavam i ne pijem alkohol. Nikad ga nisam ni pila”, pojasnila je.

Krije ljubavni život

Lijepa Splićanka nije željela pričati o bivšem dečku Stjepanu Hauseru (33) niti komentirati medijske natpise kako je u vezi s jednim Beograđaninom jer svoj ljubavni život voli držati daleko od očiju javnosti.

OGLASILA SE JELENA ROZGA, IMA JEDNU MOLBU: ‘Piše se da imam dečka. Mlad je, a još i zgodan…’

“Prošlost treba ostati prošlost. Kada završim neko poglavlje u životu, ne vraćam se više na to”, rekla je te se pohvalila kako je u posljednje vrijeme nitko iz medija više ne pita kad će se udati.

“Prestali su me ispitivati kad ću se udati jer sam već davnih dana izjavila da meni komad papira ništa ne znači. Vjerujem u ljubav, a ne u papir. Što se tiče djeteta, više ja razmišljam o tome nego što me drugi pitaju”, ispričala je Jelena.

Povratak na Net.hr