Jelena o vjenčanju s Đokovićem: Počela sam plakati kad sam ga vidjela

Nakon što je osvojio svoj drugi Wimbledon, srpski tenisač Novak Đoković vjenčao se sa svojom trudnom zaručnicom Jelenom Ristić. Ekskluzivna prava na fotografije s vjenčanja imao je Hello! magazin, a par je nakon vjenčanja za magazin dao i intervju.

Novak Đoković oženio je svoju dugogodišnju djevojku Jelenu Ristić koja očekuje njihovo prvo dijete.

‘Kad sam je prvi put vidio u vjenčanici i s osmijehom na licu dok je hodala prema meni – izgledala je poput anđela’, izjavio je srpski tenisač u intervjuu za Hello! magazin.

‘Pokušavao sam biti prisutan u tom trenutku i zapamtiti ga. Bio sam fokusiran na nju, njen osmijeh i na našu bebu. To je uistinu bio savršen trenutak’, nadodao je.

‘Bila sam vrlo nervozna i sve mi se činilo kao u magli. Počela sam plakati kad sam ga vidjela’, rekla je Jelena.

‘Bila sam toliko sretna, a zbog trudnoće mi je vjerojatno bilo teško kontrolirati emocije. Blagoslovljena sam što ga imam. Nisam mogla poželjeti boljeg partnera od njega’, nadodala je.

‘Vjenčanje je bilo onakvo kakvom smo se i nadali. Naše obitelji i bliski prijatelji ujedinjeni u prekrasnom ambijentu u slavljenju naše ljubavi. Bilo je doista emotivno i nezaboravno’.

Ceremonija vjenčanja je održana nekoliko dana nakon što je Đoković osvojio Wimbledon po drugi put, zbog čega je vjenčanje bilo još posebnije. ‘Oženio sam ženu koju volim, nema boljeg osjećaja od toga. Pobijediti na Wimbledonu i pripremati se za očinstvo – više od toga nisam mogao poželjeti’, izjavio je tenisač.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr