'TI ME JEDINI ZNAŠ'

JEDNA OD NAJBOLJIH DOMAĆIH PJEVAČICA: ‘Na najljepši mogući način zakoračila sam u treće desetljeće života’

Jedna od najboljih domaćih pjevačica otvorila je novo poglavlje u karijeri.

Nakon izlaska iz benda Teška industrija, Lea Mijatović je objavila prvi samostalni singl i spot ‘Ti me jedini znaš’, čija promocija je bila u subotu 21. siječnja u zagrebačkom klubu Žabac. Uvijek vesela i nasmijana Splićanka predstavila je odličnu novu pjesmu pred prijateljima, kolegama i medijima, koji su bili vidno oduševljeni te su novi projekt dočekali velikim pljeskom.

NA SCENU DOLAZI NOVA LEA: Domaća pjevačica otkrila svoje planove: Evo kad će stati pred oltar

Na promociji spota Leu su došli podržati bivši nogometaš Tomo Šokota, Branimir i Sandra Mihaljević , Neda Parmać – Klačar, voditeljica Ana Radišić, Bang Bang, Paula i Đelo Jusić, glumica Kristina Krepela, dizajner Ivan Alduk, dečko Andrej Šepčić i brojni drugi. Osim novog singla, Lea je u subotu proslavila rođendan i to kako drugačije, nego koncertom.

“Na najljepši mogući način zakoračila sam u treće deseteljeće života uz potporu mojih najdražih prijatelja, kolega i suradnika. Ako se po jutru dan poznaje ovo je početak jednog predivnog glazbenog putovanja”, kaže Lea.

Na sceni je već dugi niz godina, a nakon brojnih projekata odlučila se upustiti u solo karijeru.

Pjevačica je započela suradnju s producentsko – autorskim timom deciBel Studija, Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, koji osim pjesme potpisuju i produkciju spota. Diskografsku podršku u novim pobjedama daje joj izdavačka kuća Menart.

“Dugogodišnje prijateljstvo s Igorom i Markom iznjedrilo je ovu glazbenu suradnju i predivnu pjesmu koja nam se dogodila nakon samo jednog zajedničkog razgovora. Mislim da je dobar znak kad se ježiš na vlastitu pjesmu, a ja stvarno osjećam glazbu kao i moji obožavatelji. Spot nema klasičan scenarij, pratili smo emociju pjesme i pokušali ju prikazati kroz sva moja emotivna stanja, od tuge, sjete i prkosa pa do radosti jer ljubav uvijek mora završiti s radošću, drugo nema smisla. Petodnevno snimanje spota na sedam različitih lokacija osim što je rezultiralo mojim najboljim video spotom u karijeri pružilo nam je i brojne anegdote kojih ću se rado prisjećati svaki put kad ga budem gledala”, zaključila je Lea, koju već sljedećg vikenda očekuje koncert u Osijeku.

Povratak na Net.hr