Ako one tako kažu...

JEDNA GRUPA LJUDI OBOŽAVA TRUMPA! Hrvatske missice pune su pohvala za novog američkog predsjednika

I dok većina svijeta smatra da je Trump opasni narcis krhkog ega, još uvijek postoje oni koji smatraju da nije sve tako crno.

Među njih se ubrajaju i bivše hrvatske missice koje su imale priliku upoznati Trumpa dok je bio vlasnik licence za Miss Universe, piše 24 sata.

Bivša Miss Universe Biljana Mančić upoznala je Trumpa 2006. godine u Los Angelesu, zajedno s njegovom suprugom Melanijom, koja joj se, za razliku od Donalda, nije baš svidjela.

‘Meni je on zakon! Gotovo da mi je uzor. Pročitala sam nekoliko njegovih knjiga’, kaže Biljana, koja za Melaniju pak kaže da se drži visoko i da je s missicama Srbije i Slovenije komentirala kao je bila hladna prema njima: ‘Ja da sam na njenome mjestu, susjede smo, rekla bih ‘Alo, ej, di ste!’. A ona kao da se sramila svog podrijetla, tako je ispalo’.

Lana Obad
Lana ObadFoto: Davor Puklavec/PIXSELL

Lana Obad upoznala je Trumpa 2010. u Las Vegasu: ‘Simpatičan je. Pitao me kako je u Hrvatskoj, ja sam mu rekla da je super i da dođe. On je rekao da planira.

Maja Sulić upoznala ga je u Portoriku 2011.: ‘Bio je to neobavezan razgovor, pitao me kako sam, sviđa li mi se na izboru. Moram priznati da me se više dojmio Ricky Martin, koji je također bio u restoranu u kojem smo se upoznali’. Kaže da ne prati politička zbivanja u Americi, ali voljela bi imati fotografiju s američkim predsjednikom ako pobijedi na izborima.

Maja Sulić
Maja SulićFoto: Goran Kovacic/PIXSELL

Sarah Čosić upoznala ga je na Bahamima 2007. godine: ‘Sjeo je s nama misicama za stol i pitao nas kako smo, jesmo li uzbuđene. Uistinu se brinuo da sve bude OK. Jako je uspješan i poduzetan.’ Kaže da joj Trump ulijeva povjerenje i da bi glasala za njega da je u Americi.’

Sarah Čosić
Sarah ČosićFoto: Goran Kovacic/PIXSELL

Povratak na Net.hr