GOTOVO JE

JEDAN OD NAJPRLJAVIJIH I NAJSKUPLJIH RAZVODA U HOLLYWOODU: Poroci presudili vezi slavne voditeljice

Slavna komičarka i njezina partnerica razvode se zbog navodnih poroka i opsjednutošću kontrolom.

Slavna komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres i njezina partnerica, glumica Portia de Rossi, pred razvodom su zbog navodnih poroka slavne komičarke i voditeljice.

OČAJNO JE NESRETNA: Ellen DeGeneres je slava pretvorila u čudovište: Rastaje se od partnerice

“Stalno se svađaju zbog Ellenina problema s alkoholom i njezine želje da sve kontrolira”, otkrio je izvor za InTouch Weekly. Ellen također ne želi da Portia radi, a Portia je pak frustirana svojom ulogom ‘supruge trofeja’.

Ako dođe do njihova razvoda, to bi mogao biti jedan od najprljavijih, ali i najskupljih razvoda u Hollywoodu, budući da se DeGeneresino imanje procjenjuje na 345 milijuna dolara.

“Ellenina opsjednutost kontrolom Portijina privatnog života i karijere, kao i njezino odbijanje zasnivanja obitelji narušilo je njihov odnos. To su im najveće prepreke i čini se da jednostavno ne mogu prijeći preko njih”, otkriva dobro upućen izvor, koji također dodaje da Portia želi djecu, a Ellen za to ne želi ni čuti.  Iako se do sada često šuškalo da bi se slavne cure mogle razvesti, čini se da je sada kap prelila čašu i da je razvod doista na pomolu.

Povratak na Net.hr