POGLEDAJTE VIDEO! / Jedan od najpoznatijih tiktokera Ivanu Knoll pitao čime se bavi, a njen odgovor ga iznenadio: 'O moj Bože, slavna osoba'

Image
Foto: Instagram

Daniel Mac 'The Guy' je ostao iznenađen Ivaninim odgovorom te ju je upitao kako se zove njena kompanija

15.5.2023.
19:03
Instagram

Slavni američki tiktoker Daniel Mac "The Guy", koji je slavu stekao pitajući ljude "čime se baviš?" sreo je Ivanu Knoll.

"O moj Bože, slavna osoba. Oprosti… Čime se baviš?" pitao ju je. Ivana mu je odgovorila da je direktorica, tj. da ima vlastitu tvrtku.

Daniel je ostao iznenađen njenim odgovorom te ju je upitao kako se zove njena kompanija, a ona mu je odgovorila: "Ne mogu reći".

Tiktoker ju je potom priupitao "U kojoj industriji?", a Ivana je rukama pokazala na svoje tijelo, tj. na svoju odjeću te je rekla da je to tajna. Danielov video je u par sati od objavljivanja pogledalo više od 25.000 ljudi.

'Ima vlastiti brend kupaćih kostima'

Njegovi pratitelji prepoznali su Ivanu kao seksi navijačicu sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Neki od njih komentirali su da se Ivana bavi "najstarijim zanatom", a drugi su, pak, kazali da ona ima vlastiti brend kupaćih kostima.

Image
KOJA PROVOKACIJA /

Ivana Knoll objavila fotku bez šminke, no tangice u pozadini kradu pažnju, a uz to je i toples

Image
KOJA PROVOKACIJA /

Ivana Knoll objavila fotku bez šminke, no tangice u pozadini kradu pažnju, a uz to je i toples

Podsjetimo, Ivana je nedavno pratitelje na Instagramu oduševila novom izazovnom fotografijom. Pozirala je bez šminke i u toplesu, ali pažnju su ukrale tangice koje su joj virile iz traperica. "O čemu razmišljam?", upitala je Ivana svoje obožavatelje.

Neki su bili uvjereni da mašta upravo o njima, dok su je neki i zafrkavali, pišući joj da sigurno razmišlja o gumenim bombonima. Ivanu je taj komentar dobro nasmijao.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec