ZVUČI OZBILJNO

JE LI ZGODNI ASISTENT ‘ONAJ PRAVI’? Maja Šuput iznenadila izjavom o trudnoći

Pjevačica najpoznatija po svojoj nevjerojatnoj energiji i čestim putovanjima je za Dnevnik.hr otkrila kako se brine za svoje tijelo , a otkrila je i kada misli prestati pušiti.

Maja Šuput je neprestano u pokretu. Bilo da je riječ o energičnim nastupima ili čestim putovanjima na koja odlazi kad god ima priliku, pjevačica kao da nikad ne staje.

SEKSI FOTOGRAFIJA POTAKNULA ŠUŠKANJA: S kim je to Maja Šuput na odmoru?

Kako bi svom tijelu pružila i malo odmora, Maja odlazi u saunu i na masaže, otkrila je za Dnevnik.hr.

Detox morning 🔥🔥🔥 obozavam kad dan mogu zapoceti saunom i masazom 👸👸

A post shared by majasuput (@majasuput) on

“Volim masaže, to mi jako pomaže za tijelo jer strašno puno skačem pa me kosti bole, boli me svaki mišić na tijelu”, priznala je pjevačica.

Redovito vježba

Kako bi na nastupima i snimanjima izgledala najbolje što može, Maja ide u teretanu.

“Prvi put sam ušla u teretanu kad sam imala 34 godine. Bila je zima i nisam mogla ući u haljinu, udebljala sam se jedno dvije tri kile i vidjela sam da je vrag odnio šalu i došla u teretanu i oduševljena sam bila nakon pet minuta”, ispričala je Maja koja je otad redovito ide na treninge.

Otkrila je i kako jako malo spava. Naime, Maja tvrdi da već 17 godina spava po svega četiri sata. Kaže da je najveći problem noćni život koji vodi.

“Jako pazim i jako zdravo živim, ali s druge strane imaš taj noćni život, taj dim oko mene, uvijek se nešto popije. I onda križaš. Jednu noć je loše, drugi dan je dobro”, kaže Maja.

Stavila fanovima bubu u uho

Pjevačica je otkrila i kada se namjerava odreći svega nezdravoga u životu.

“Moja vizija zdravog života će početi onoga dana kada ostanem u drugom stanju, jer ću tad prestati pušiti, piti kave, sigurno neću ni piti alkohol, ići ću spavati kao normalni ljudi”, otkrila je pjevačica.

😎😎😎

A post shared by majasuput (@majasuput) on

‘SVE BI HTJELE TAKVOG MARKA PORED SEBE’: Maja Šuput se pohvalila kako joj je dragi uljepšao jutro

Maja je navodno zaručena za svog asistenta Marka Matića. Pjevačica trenutno odmara u Dubaiju, a njen najbolji prijatelj Marko Grubnić je u komentarima ispod jedne njene privatne fotografije dao naslutiti da joj na odmoru društvo pravi upravo zgodni asistent.

Je li Marko ‘onaj pravi’, pokazat će vrijeme.

Povratak na Net.hr