IZMIJENJENE CRTE LICA

JE LI MOGUĆE DA JE TO ONA? Khloe Kardashian novim izgledom zbunila i paparazze. Estetski zahvati uzeli danak?

Njezin je nos sve manji i kraći, a usne sve veće, no starleta negira bilo kakvo umjetno uljepšavanje

Khloe Kardashian (34) oduvijek su prozivali ružnim pačetom najpoznatije reality obitelji. Visoka i punašna, uvijek je bila u sjeni svojih atraktivnijih sestara, ali u posljednje vrijeme ona se sve više pretvara u labuda.

Paparazzi su nekidan ulovili Kardashianku pri povratku s ručka na Beverly Hillsu. Vidno drugačijih crta lica i znatno mršavija, Khloe je gotovo neprepoznatljiva. Kako je sama priznala, poslije ljubavnoga kraha s Tristanom Thompsonom, za čiju je nevjeru javno doznala netom prije porođaja, počela je intenzivno raditi na sebi.

KARDASHIANKE ZAPALILE DRUŠTVENE MREŽE: Pozirale polugole u prozirnim haljinama, fanovi izgubili glavu

Profimedia
Profimedia

Sve sličnija majci Kris

Starleta i vlasnica branda “Good American” od tada se posvetila kćerkici True i vježbanju, ali, čini se, i odlascima plastičnom kirurgu, koji su postali prečesti. Obožavatelji već mjesecima nagovaraju Khloe da prestane sa zahvatima jer je počela nalikovati na svoju majku Kris Jenner.

Profimedia
Profimedia

Njezin je nos sve manji i kraći, a usne sve veće, no starleta se poprilično ljuti na takve komentare te negira bilo kakvo umjetno uljepšavanje. S druge strane, ona već godinama otvoreno govori o svojoj borbi sa samopouzdanjem, a kako su kirurški zahvati maltene dijelom higijene u njezinoj obitelji, ne bi čudilo da se i Khloe slomila pod pritiskom.

Povratak na Net.hr