Je li ova 30 godina mlađa ljepotica kriva za raspad braka Vladimira Putina?

Kada je Vladimir Putin (60) u četvrtak objavio da je njegov brak s Lyudmilom gotov, neke nisu bili iznenađeni tom viješću. Šuška se da je za to kriva gimnastičarka Alina Kabaeva (30).

Vladimir Putin (60) konstantno je demantirao glasine da je njegov brak u krizi, a njegova supruga Lyudmila jedva da se pojavljivala u javnosti posljednjih godina što je potaknulo špekulacije da par živi odvojeno.

Dok se Vladimir Putin često pojavljivao u medijima, njegova je supruga prošle godine fotografirana samo dva puta. Njihove kćerke Katya (27) i Masha (28) u medijima se uopće nisu pojavljivale.

U međuvremenu, Vladimir Putin se morao braniti od glasina da se viđa s drugom ženom. Pojavila su se nagađanja da je riječ o gimnastičarki Alini Kabaevoj, koja je 30 godina mlađa od njega i koja je bila uspješna gimnastičarka.

Nakon što je s gimnastikom završila 2007. godine, počela se baviti politikom te postala zamjenica u stranci Ujedinjena Rusija Vladimira Putina.

U ruskim novinama Moskovsky Korrespondent 2008. godine je objavljeno da će se Alina vjenčati s Putinom, što je on tada oštro demantirao.

No, glasine su se nastavile. Alina navodno s Putinom ima dvoje djece, iako je ona demantirala da je majka u siječnju 2011. godine kad je dala intervju za rusko izdanje Voguea, čiju je naslovnicu krasila.

‘Mojoj se obitelji pridružio slatki nećak Arsenio, naravno, svi misle da je moj sin’, rekla je tada.

Nakon toga se šuškalo da je rodila drugo dijete te da ih je Putin smjestio na svom imanju na Crnom moru.

Povratak na Net.hr