Njezina strana priče

JAVILA SE KATE DEL CASTILLO: Evo što je meksička glumica rekla o vrućim porukama s El Chapom

Nakon uhićenja najzloglasnijeg narkobossa na svijetu, Joaquina ‘El Chapa’ Guzmana, glumica Kate Del Castillo odlučila je podijeliti svoju stranu priče. Upravo se za nju misli kako je bila presudan faktor u hvatanju vođe kartela.

Stotine SMS-ova izmijenili su Kate Del Castillo i El Chapo Guzman kako bi se dogovorili oko potencijalnog snimanja filma o njegovom životu, a upravo je to i njegov intervju sa Sheanom Pennom doveo do uhićenja opasnog narkobossa.

RAZOTKRILI GA ROMANTIČNI SMS-ovi: El Chapo želio upoznati lijepu glumicu sa svojom majkom

Glumica se odlučila obratiti javnosti kako bi razjasnila neke ‘nesporazume’ u vezi s porukama koje je poslala narkobossu. Naime, obraća mu se s ‘tatice’ i priča o tome koliko želi da je zagrli – a ni El Chapo joj nije ostao dužan pa ju je zasipao komplimentima i rekao kako je majci pričao o njoj.

TOTALNO LUDA PRIČA: Zloglasni El Chapo je namjeravao kupiti slavni klub

“Hvala vam na podršci tijekom posljednjih nekoliko dana. Mnogi su iskrivili činjenice kako bi napravili dobru priču, a ja se veselim podijeliti svoju stranu s vama”, napisala je 43-godišnja glumica na Twitteru.

KAKO JE PAO EL CHAPO Otkriveni detalji uhićenja najpoznatijeg narkobossa svijeta

Ona i El Chapo uživo su se upoznali tijekom intervjua kojeg je narkoboss vodio sa slavnim hollywoodskim glumcem Seanom Pennom, a koji je kasnije doveo i do njegovog uhićenja.

Povratak na Net.hr