TEŠKI TRENUCI ZA GLAZBENU LEGENDU / Jasmin Stavros boluje od raka kostiju: 'U fazi sam borbe za život. Sve me boli, leđa najviše'

Image
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Iako Jasmin već godinama sa suprugom Željkom živi na selu i trenira, opaka bolest ne bira

22.3.2023.
12:07
Davor Višnjić/PIXSELL
Play logo

Popularni hrvatski pjevač zabavne glazbe, Jasmin Stavros za 24 sata je potvrdio da boluje od raka kostiju.

"Imam karcinom kostiju i u fazi sam borbe za život. Sve me boli, leđa najviše", rekao je 68-godišnji pjevač. Kako pišu, pjevač zvuči umorno, iscrpljeno, ali i optimistično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prije samo nekoliko dana pjevač je radi bolova u leđima otišao u bolnicu. Tamo su mu postavili dijagnozu i otad je na bolničkom liječenju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Iako Jasmin već godinama sa suprugom Željkom živi na selu i trenira, opaka bolest ne bira.

"Kupio sam tu klet i uredio za stanovanje. Svaki dan ustajem oko devet, igram tenis, ako imam obveza, odem u Zagreb, a ako nemam uživam u svježem zraku. Popodne opet igram tenis ili vozim bicikl, trčim. Uglavnom sport i zdrav život. Ne gledam ni televiziju, samo Laudato. Svaku večer šetamo do obližnjeg sela, izmolimo krunicu i vratimo se doma. Nema grada gdje možeš u nedjelju biti u miru, trčati, pričati, a oko tebe nigdje nikoga. Toga u Zagrebu nema, ni u Splitu, ni u bilo kojem gradu", rekao je u jednom intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIJE SILAZIO S BINE /

Jasmin Stavros otkrio da je u prošlosti bio navučen na tablete: 'Propustio sam rast svoje djece jer sam trčao za novcem'

Kuću je otkrio slučajno: zamijetio ju je dok je automobil vozio automehaničaru na servis, a kad je doznao da je na prodaju, odmah je odlučio da će je kupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas mu je draža od njegove kamene kuće s bazenom u Prigradici na Korčuli, gdje je nekoć s obitelji provodio po šest mjeseci godišnje. I zato, dok supruga sa sinovima Krešimirom i Milom te unukom Milom uživa u morskim radostima, Jasmin Stavros ljeto provodi sam u Kupeć Dolu.

"Svaki dan više puta čitam Sveto pismo i molim krunicu, a na misu odlazim u obližnje selo Kotari. Svaki dan prijeđem 30 kilometara na električnom biciklu - koji na strmim putevima vozim na pogon, a na ravnim stazama pedaliram. Dva sata dnevno igram tenis s prijateljima u TK Gem u Jastrebarskom, a nakon toga slijedi sauna u kući", dodao je u starijem intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo