NOVOPEČENA MAMA

DUGOGODIŠNJI PRIJATELJ OTKRIO ŠTO JE JANICA IZJAVILA NAKON PORODA: ‘Rekla je da je samo to važno’

Našu najpoznatiju skijašicu u bolnici su posjetili brat Ivica, njegova supruga Elin te majka Marica

Vedran Pavlek, direktor Hrvatskog skijaškog saveza i dugogodišnji prijatelj Janice Kostelić, potvrdio je da su ona i njezin sin Oskar nakon porođaja dobro. “S Janicom sam se samo kratko čuo preko poruka i rekla mi je ono što je u ovom trenutku jedino važno, a to je da su i ona i beba odlično”, rekao je za Jutarnji list.

PONOSNI UJAK NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Ivica Kostelić nazvao Janicu ‘supermama’

Janicu su u bolnici posjetili brat Ivica, njegova supruga Elin te majka Marica.

Ivica i Elin KostelićFoto: Igor Kralj/PIXSELL

JANICA KOSTELIĆ RODILA SINA! Najbolja hrvatska skijašica postala majka

Marica KostelićFoto: Josip Regovic/PIXSELL

Podsjetimo, Janica je jučer, na Novu godinu, oko 11 sati, carskim rezom u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila sina Oskara. Naša najpoznatija skijašica svoj privatni život uvijek je vješto skrivala od javnosti pa se tako i za njezinu trudnoću saznalo kasno. Da je u drugom stanju, novinarima je potvrdila 23. listopada, a dan nakon otkrila je da će dječaka nazvati Oskar te da su svi u obitelji presretni. Poručila je da joj je najvažnije da njezin sin bude zdrav, sretan te da uživa u životu.

Janica je trudnoću kontrolirala kod svog dugogodišnjeg ginekologa prof. dr. Velimira Šimunića koji ima privatnu ordinaciju. Kod njega je odlazila na preglede niz godina. Nakon operacije štitnjače, bile su potrebne redovite kontrole kod ginekologa endokrinologa kako bi bila sigurna da su joj svi hormoni u ravnoteži.

Iako se još ne zna tko je Oskarov otac, počelo se šuškati da bi to mogao biti Zvonimir Barišić, vozač u Ministarstvu prometa i infrastruktura s kojim je Janica viđena tijekom prošlog Adventa u Zagrebu. Par se navodno upoznao na vjenčanju Antonije Blaće i vaterpolista Hrvoja Brlečića. No, u međuvremenu su počele kružiti glasine da je otac djeteta šest godina stariji tjelohranitelj iz Petrinje. Budući da Janica svoj ljubavni život drži za sebe, o tome tko je uistinu Oskarov otac zasad možemo samo nagađati.

Janica je uvijek isticala kako joj je najveći uzor u odgoju njezina majka Marica, a u intervjuu za Jutarnji list 2013. godine priznala je da se nada da će i sama jednog dana biti dobra mama. Želja da postane majka porasla je kada je dobila nećake. “Smisao života je imati djecu. Otkako sam prije godinu dana postala teta malog Ivana, koji je moj veliki mezimac, želja za majčinstvom jača je nego ikad prije”, rekla je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr