SVE JE ODUŠEVIO

JACQUES HOUDEK NA BADNJAK PJEVAO U KLINICI ZA INFEKTIVNE BOLESTI: Pohvalio se fotkom na kojoj pozira s Markotić

Jacques se na svom Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj pozira s prof. dr. sc. Alemkom Markotić

Pjevač Jacques Houdek na Badnjak je posjetio zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević. On je tamo i zapjevao te se tako zahvalio svim djelatnicima u zdravstvu na požrtvovnosti i odricanju.

JACQUES HOUDEK IZDAO SLAVLJENIČKI ALBUM KOJIM OBILJEŽAVA DVADESET GODINA KARIJERE: ‘Vjerovao sam u sebe’

Jacques se na svom Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj pozira s prof. dr. sc. Alemkom Markotić te je svima uputio božićnu poruku.

“U predvečerje Božića Jacques je posjetio Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević i u potpuno praznoj predavaonici sablasnu tišinu, u glazbenoj pratnji koautora Marka Vuckovića, pobijedio pjesmom nadahnjujuće poruke – ‘Čudo je moguće’ – želeći tim činom zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima na odricanju i plemenitu djelovanju za naše zdravlje svih ovih mjeseci.

JACQUESA HOUDEKA RAZLJUTILA OPASNA PREVARA PA PORUČIO: ‘Oteto – prokleto. Ali ne budete mogli dugo…’

Čuvajmo jedni druge i živimo jedni za druge, a ne jedni pored drugih… Svim zdravstvenim djelatnicima, kao i svim bolesnima, Jacques je poželio puno zdravlja i snage da prebrode sve nevolje uz obilje Božjega blagoslova… Radost i nada, koje donosi mali Bog, neka nam budu zalog za vjeru u čuda”, stoji na Jacquesovoj Facebook stranici.

Povratak na Net.hr