banner

Mora pripaziti kako živi

IZNENADA MU POZLILO: Željko Samardžić završio na hitnoj

Popularni srpski pjevač Željko Samardžić je u noći s ponedjeljka na utorak završio na hitnoj zbog problema s visokim tlakom.

Željko Samardžić već neko vrijeme ima problema sa štitnjačom, a u ponedjeljak mu je odlazak na spavanje otežao visoki tlak.

“Željko je u bolnicu primljen oko četiri sata ujutro s jakim grčevima u trbuhu i jako visokim tlakom, a već od ranije ima problema sa srcem i štitnjačom. Nakon što je primljen, povraćao je, osjećao mučninu i pritisak u prsima što je liječnike jako zabrinulo”, rekao je za srpski Alo dobro obaviješten izvor.

Dodao je da su liječnici napravili neke pretrage kako bi ustanovili što je tome razlog. Kada su mu uspjeli stabilizirati tlak, liječnici su bili sigurni da nema opasnosti za njegovo zdravlje. Pušten je kući, ali naknadno mora obaviti detaljne pretrage.

Pjevač je bio vidno uznemiren jer se, nakon što je probleme sa štitnjačom počeo rješavati lijekovima, osjećao puno bolje, a liječnici su mu savjetovali da promijeni način života jer s obzirom na svoje godine više nije u stanju cijele noći provoditi u zadimljenim klubovima.

Pjevač je i sam rekao da mu je sada bolje. “Moram se samo malo više posvetiti svom zdravlju i tjelesnu težinu prilagoditi svojim godinama”, zaključio je.

 

Alo.rs/Hot.hr

 

Povratak na Net.hr