IZJAVA KOJA JE ODJEKNULA Suzana Mancic konacno progovorila o orosavanju vagine

Izjava seks simbola bivse drzave, Suzane Mancic, da pomladuje vaginu orosavanjem, odjeknula je regijskim medijima, a Suzana je sada dobila priliku objasniti zasto i kako to radi. Takoder je otkrila sto je sve na svome tijelu estetski korigirala te sto misli o Severini.

Suzana Mancic i u sestom desetljecu zivota jos uvijek uspijeva uzburkati medijsku scenu regije. Poslo joj je to za rukom i prosloga tjedna kada je ispricala da je orosila vaginu.

“Vaginalno orosavanje je staroslavenska metoda koju su nase babe koristile. To je ispiranje ljekovitom banjskom vodom”, pojasnila je Mancic, koja se cudi sto je ta njena izjava imala toliko odjek.

Cilj joj je bio, tvrdi, upozoriti na balkanski odnos prema zenama. Suzana, naime, smatra da nam nedostaje ravnopravnosti.

“Toliko smo zatrpani reklamama za poboljsanje potencije, te sljiva nikad ne pada, te pada te nemojte da vam pada. Znaci, sve je podredeno muskarcima i muskom svijetu, a mi zene bi, vjerojatno, trebale da budemo nevine do kraja zivota”, dodala je.

Stare metode pomladivanja nisu jedini tretmani kojima se Suzana podvrgnula. Bilo je tu jos ‘popravaka’, otkrila je u intervjuu za RTL.

“Ja sam u ranoj mladosti operirala nos. Sada kad pogledam, rekoh sebi sto li sam ga operirala, bio je lijep nos. Ali dobro. Imam implante vec skoro trideset godina i necu ih mijenjati jer su dobri i korigirala sam donje podocnjake”, iskreno je odgovorila te dodala je, ipak, u svemu tome seksepil najbitniji.

Sto se Suzane tice, njega svaka zena mora biti svjesna.

“Seks simbol nisu ni velike grudi, ni usta. Seksipl je nesto sto zena nosi u sebi, mozda i nesvjesno. Ja svoga seksipila i ljepote nisam bila svjesna kad sam bila mlada”, priznala je te priznala sto misli o Hrvatici koju mnogi smatraju regijskim seks simbolom danasnjice.

“Znate sto, Severina jeste zgodna, jeste seksipilna, ali mi je nekako mnogo muskobanjasta”, rekla je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr