S MUŽEM U IZOLACIJI

IVANA VIDA POKAZALA ŠTO JOJ JE UČINIO COVID-19: Uz fotografiju jezive posljedice korone ironično je napisala: ‘Hvala!’

Bivša misica potvrdila je da je pozitivna na virus desetak dana nakon što je istu dijagnozu dobio i njezin suprug nogometaš

Nakon što je naš nogometni reprezentativac Domagoj Vida (31), koji trenutno igra za turski Beşiktaş, prije desetak dana saznao kako je pozitivan na Covid-19, sada je istu dijagnozu dobila i njegova supruga Ivana.

Jeziva posljedica korone

Bivša misica, rodom iz Metkovića, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala jednu od posljedica zaraze koronavirusom. Naime, bolest je kod Ivane uzrokovala pojačano opadanje kose.

“Hvala”, ironično je napisala zgodna crnka uz fotografiju na kojoj u ruci drži kosu ispalu prilikom pranja, za što je, dakako, zahvalila Covidu-19.

Instagram

Zajedno su u izolaciji

Inače, nogometaš je pozitivan test na koronu dobio 11. studenoga, za vrijeme utakmice s Turskom. Domagoj je bio kapetan u prijateljskoj utakmici, koja je završila 3:3 u Istanbulu, a uoči utakmice nije znao da je zaražen.

VIDA JE ZARAŽEN IGRAO 45 MINUTA PROTIV TURSKE: Prava drama odvijala se na poluvremenu, hitno je izoliran

Nakon što je stigla vijest o pozitivnom testu, Vida, koji je tada već bio odigrao prvo poluvrijeme, u drugome je napustio utakmicu te se od tada nalazio u samoizolaciji u Istanbulu, gdje je s njime bila i supruga Ivana.

Povratak na Net.hr