Gole grudi za najavu spektakla

Zadnji dan Dreft Fashion Weeka, akademska kiparica, modna dizajnerica i umjetnica Ivana Popović zajedno s poznatim dizajnerom nakita Mladenom Grubićem na pisti priprema pravi
umjetnički spektakl u njenom stilu. A kampanja je najavljena golim grudima.

Povodom revije, kad će se na pisti prvi puta pojaviti 22 potpuno nova lica, mlade djevojke, a među njima i Ivanina kćer Luna te kćer Suzy JosipovićHannan, Ivana Popović i Mladen Grubić snimili su foto i video kampanju koja znakovito povezuje njihovu reviju s humanitarnom akcijom udruge Europa Donna u kojoj sudjeluju.

Kampanju je snimio Robert Smith, poznati redatelj koji živi i radi u Londonu.

Ivana Popović o onome što priprema za zadnji dan Dreft Fashion Weeka koji se održava od 9. do 11. svibnja otkrila je: ‘Cijela revija je jako mladenačka, u kvalitetnim materijalima poput svile, s kontrastima- ručno obojanom ili crnom svilom, posvećena je mladim djevojkama koje se moraju odlijepiti od Facebooka i ostalih modernih tehnologija, moraju biti svoje, drugačije, nesputane, neopterećene glupostima i lažnim vrijednostima, moraju putovati, upijati znanja, stjecati iskustva, to su moje žive promatračice, a svaka je drugačija, baš kao i moji promatrači – svaki je od njih 10.000 drugačiji, ne postoji isti…’ kaže Ivana i nastavlja: ‘Poanta je da ne budu ničiji klonovi, da ne liče jedna na drugu kao što u stvarnosti liče (mažu obrve, puče usne, ističu grudi…), poanta je da se istaknu, izdvoje znanjem, obrazovanjem, pameću, da zaista budu – samo svoje, u svakom smislu’.

Mladen Grubić objasnio svoju suradnju s ovom osebujnom umjetnicom i DFWZ-om: ‘Ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb pruža nam iznimno zadovoljstvo iz nekoliko razloga. Dizajnirao sam posebnu kolekciju nakita za ‘presvilene’ Ivanine haljine
gdje se na obostrano zadovoljstvo prepuštamo najvećem modnom događanju’.

Svojom revijom Ivana Popović i Mladen Grubić pridružuju se humanitarnoj akciji ‘Darujmo ružičasti život’ dio koje je već Ivana bila sa svojom izložbom ‘Promatrači’ na koju se nadovezuje ova revija.

Ivana Popović poznata je po svom angažmanu u aktivnostima vezanim za borbu protiv raka dojke, posebice zato što se i sama bori s ovom opakom bolesti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr