'NAŽALOST, NE ZEZAM SE'

IVANA PARADŽIKOVIĆ PROŽIVJELA DRAMU NA PAPUKU: ‘Zovem pomoć, a mobitel mi na šest posto. S druge strane – muk…’

Pregršt emocija izmijenilo se kada je shvatila da ju je spasila žena koju je posljednji put vidjela prije gotovo 30 godina

Urednica i voditeljica emisije “Provjereno” Ivana Paradžiković (39) nedavno je proživljavala pravu dramu. Naime, izgubila se u šumi, a pritom su se poklopile još neke nemile okolnosti. Sve je otkrila svojim pratiteljima na Instagramu.

“Dobra večer. Ja sam Ivana Paradžiković. Izgubila sam se u šumi iznad planinarskog doma Jankovac. S druge strane muk… pa onda: ‘A, je l’ vi mene zezate?’ – ‘Na žalost, ne snimam i ne zezam se. Imam šest posto baterije. Nas je troje s dva psa’. Tako je krenula, sada kad je sve dobro prošlo, avantura života”, započela je ova urednica i voditeljica.

Luka Stanzl/PIXSELL

A kad je shvatila tko ju je spasio…

Ivana kaže kako su nju i njezino društvo odmah krenule spašavati tri ekipe Hrvatske gorske službe spašavanja, plus dva rendžera Geoparka Papuk.

CIJELA REDAKCIJA ‘PROVJERENOG’ ZAVRŠILA JE U SAMOIZOLACIJI: ‘Dvoje kolega pozitivno je na koronavirus…’

“Nakon dva sata, spazili smo rotirke Defendera i ženski glas: ‘Ivanaaaa!’ Kad su se spustili do nas, jer sam pametno iskoristila šest posto baterije i poslala im lokaciju, kaže ona meni: ‘Znaš li ti tko sam ja?! Marika!’ Čovječe, što ti je život! Marika! Marika i njezina obitelj su spasili moju obitelj 1991.”, piše dalje Paradžiković.

Sandra Simunovic/PIXSELL

30 godina poslije – ista stvar

“Na dan pada Vukovara bježali smo iz Kukujevaca da spasimo živu glavu i budući da nismo mogli preko Hrvatske, okrenuli smo za Sremsku Mitrovicu. Tamo smo prespavali tu noć kod Marike. 30 godina poslije, ona je član GSS-a i spašava mi opet glavu iz papučke šume”, objašnjava.

“Hvala HGSS, vi ste, ljudi, čudo! Ja sam svoju lekciju naučila. Nikada više neću podcijeniti šumu”, zaključila je Ivana svoju dramatičnu objavu na Instagramu.

Povratak na Net.hr