ELIZABETH DAILY

ISPOVIJEST BIVŠE BRADOVE DJEVOJKE: ‘Brad Pitt je miran i galantan, Angelina ga je odvela preko ruba’

Elizabeth Daily bila je djevojka Brada Pitta dok se on tek probijao ka svjetskoj slavi, a sada je prokomentirala razvod holivudskog glumca i Angeline Jolie kao i navode da je nasrnuo na sina Maddoxa.

Bivša djevojka Brada Pitta, Elizabeth Daily, opisala ga je kao veoma smirenog i nježnog čovjeka koji prema njoj nikad nije pokazivao tragove nasilnog ponašanja, piše DailyMail.

SILOVANA I MUČENA: Procurila jeziva snimka u kojoj Angelina objašnjava ulazak u iluminate

Elizabeth i Brad zabavljali su se 1989. godine i nakon prekida ostali u prijateljskim odnosima. Ona je također glumica, a bavi se i sinkroniziranjem crtanih filmova.

“Brad uopće nije agresivan muškarac. Iako se godinama nismo vidjeli i ne znam sve okolnosti, znam da se on ne ponaša tako. On je veoma opušten, smiren i nježan muškarac”, rekla je ona.

‘NEK’ SE RAZVESELI NAKON RAZVODA OD ANGELINE’: Ruski seks guru Bradu Pittu ponudio sedam svojih najboljih cura

#elizabethdaily is still hot hahahaha

A post shared by mario john fusca (@themariofuscalife) on

Iako su se u medijima pojavile informacije kako je Bradova sklonost konzumiranju alkohola i marihuane pridonijela tome da bude nasilan prema djeci, Elizabeth vjeruje da je Angelina bila ta koja ga je izbacila iz takta.

“Sudeći po svim njegovim bivšim vezama, ne vjerujem da se dogodila neka velika drama koja je izazvala prekid. Ne vjerujem da se dogodilo išta agresivno”, ističe glumica.

‘JE*E MI SE ZA NJIHOV RAZVOD’: Adele uopće ne zanimaju Brad Pitt i Angelina Jolie

470936651

Povratak na Net.hr