PRED KAMEROM S OPRAH

ISCURIO ISJEČAK IZ INTERVJUA HARRYJA I MEGHAN: ‘Najviše se bojim da bi se povijest mogla ponoviti…’

To je prvi tv intervju što su ga vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dali medijima otkako su prošle godine doselili u Kaliforniju.

Princ Harry, koji je prošle godine šokirao Britaniju kada se, zajedno sa suprugom Meghan povukao s kraljevskih dužnosti je, u intervjuu Opri Winfrey, čiji su dijelovi objavljeni u nedjelju, kazao kako strahuje od toga da bi se povijest mogla ponoviti.

Tv mreža CBS u nedjelju je objavila dva kratka isječka iz intervjua Opre Winfrey s britanskim bračnim parom, koji bi se trebao emitirati 7. ožujka.

To je prvi tv intervju što su ga vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dali medijima otkako su prošle godine doselili u Kaliforniju.

“Moja najveća bojazan je da bi se povijest mogla ponoviti”, rekao je Harry, očigledno pritom misleći na događaje povezane s njegovom majkom, princezom Dianom, koju su neki predstavnici britanskih medija do te mjere neprestano progonili da je skončala u 36. godini u automobilskoj nesreći u Parizu nedugo nakon razvoda od princa Charlesa.

Par je ovaj mjesec objavio da očekuje drugo dijete

Harry (36) tijekom intervjua s Winfrey sjedi pokraj Meghan (39) i drži je za ruku. Par je ovaj mjesec objavio da očekuje drugo dijete.

“Sad mi je uistinu puno lakše i mogu reći da sam sretan što je, dok s tobom razgovaram pokraj mene i moja supruga… jer ne mogu ni zamisliti kroz što je sve ona (Diana) sama morala prolaziti” u sličnim situacijama svih tih godina. Nama dvoma bilo je nevjerojatno teško, no bar smo imali jedno drugo”, rekao je Harry.

U isječcima intervjua Winfrey ističe da nijedna tema tijekom intervjua nije zabranjena te u jednome trenutku Harryju i Meghan kaže da su “upravo izrekli neke prilično šokantne stvari”, među kojima i to da je situacija u kojoj su se znali naći bila “gotovo neizdrživa”.

Prije preseljenja u Kaliforniju, par se žalio na odnos britanskih tabloida prema Meghan, čiji je otac bijelac, a majka Afroamerikanka, a po njihovim riječima, neki su postupci eskalirali do razine maltretiranja i rasizma.

Buckinghamska palača je u veljači objavila da se Harry i Meghan više ne mogu vratiti na dužnost aktivnih članova britanske kraljevske obitelji.

Povratak na Net.hr