banner

NOVI ŽIVOT

IPAK GA SE ODREKAO: Procurio dokument koji je pokazao koje ime Harry koristi nakon napuštanja kraljevske obitelji

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa početkom prošlog tjedna najavili su osnivanje nove dobrotvorne zaklade pod nazivom Archewell

Princ Harry odrekao se kraljevskog prezimena nakon što se sa suprugom Meghan Markle iz Britanije preselio u Kaliforniju, piše Daily Mail.

MEGHAN I HARRY KUPILI KUĆU MELA GIBSONA ZA 104 MILIJUNA KUNA? Vila ima pet spavaćih soba, dva bazena i teretanu

Harry je u dokumentima za registraciju nove ekološke turističke firme Travalyst naveden kao princ Henry Charles Albert David, vojvoda od Sussexa. Što znači da se odrekao i titule HRH, His/Her Royal Highness (Njegovo/Njezino kraljevsko visočanstvo) i kraljevskog prezimena Mountbatten-Windsor.

ProfimediaFoto: Profimedia

Novoosnovana firma će sadržavati sustav ocjenjivanja za korisnike koji će pratiti njihovu emisiju ugljika. Također, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa početkom prošlog tjedna najavili su osnivanje nove dobrotvorne zaklade pod nazivom Archewell koja će zamijeniti njihov brend Sussex Royal.

No, zbog pandemije koronavirusa zaustavljeni su svi poslovni projekti Harryja i Meghan, a par je rekao da će s njima nastaviti “kada dođe pravo vrijeme za to”.

NOVE NEVOLJE ZA MEGHAN I HARRYJA: Ostali su bez stalnog izvora prihoda, a ova kriza mogla bi im potkopati sve planove

Povratak na Net.hr