SEKSI POZA U PLIĆAKU

INDIRA U MINI GAĆICAMA FANOVIMA POKAZALA ISKLESANU STRAŽNJICU: ‘Super si sredila tijelo, za tebe kao da je vrijeme stalo’

Indira pozira u plićaku odjevena u crni bikini koji joj odlučno pristaje na besprijekorno isklesano tijelo

Pjevačica Indira Levak (45) sa svojim suprugom Miroslavom Levakom (44) trenutno uživa u Makarskoj. Svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije s jedne plaže koje su izazvale pravu buru oduševljenja.

Indira pozira u plićaku odjevena u crni bikini koji joj odlučno pristaje na besprijekorno isklesano tijelo. Na jednoj od fotografija, pjevačica u seksi pozi potrbuške leži u plićaku, a u prvom planu je njezina stražnjica koju jedva prekrivaju crne tangice.

“Uspori! Zastani! Guštaj! Prekrasna Makarska! Al’ večeras ubacujem u petu!…”, napisala je Indira uz fotografije koje su u samo dva sata dobile preko 3.000 lajkova.

Njezini fanovi komentirali su kako pjevačica odlično izgleda te da su ona i suprug fenomenalan par.

“Vidi mačke”, “Super si sredila tijelo, pohvale na ustrajnosti”, “Kraljica si”, “Prekrasna”, “Najljepša žena moga djetinjstva. U međuvremenu sam ja porastao, ali ona? Šta se desilo s njom? Zar za nju vrijeme nije teklo?”, “Super isklesano tijelo!”, “Obožavam te kraljice”, “Izgledaš fantastično”, “Prelijepa Slavonka”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr