'ZA MILIJUN GODINA'

INDIRA IMA NOVI HIT KOJI ĆE VAS OSVOJITI NA PRVU: ‘Slušajte ovu pjesmu svaka dva sata. Okrenimo se od danas sreći…’

Inidirina nova pjesma ‘Za milijun godina’ daje nadu u bolje sutra u ovim neizvjesnim vremenima

Karizmatična pjevačica Indira sinonim je za osmijeh, pozitivnu energiju i zato ne čudi njezina namjera da kroz stihove svoje nove pjesme “Za milijun godina” unese vedrinu u mnoge domove širom regije u ovim čudnim vremenima. Branimir Mihaljević autor je glazbe koja će sigurno osvojiti mnoga srca, a Indira je željela da uz nju u ovoj priči budu njezini prijatelji, ljudi dobre volje.

U pjesmi i spotu koji je režirala Sandra Mihaljević, pridružili su joj se Neda Parmać, Mario Roth (grupa Vigor), Slavko Sobin, Giuliano, Katarina Baban, Ines Preindl, Matija Vuica i Jure Popović, Mario Petreković, Frano Ridjan, Matej i Marko Mihaljević, Sonja Kovač, Amir Kazić Leo, Luka Nižetić, Nikola Bosilj (grupa Mejaši), Luka Krištofić i Grambo Flash (Indira band), Stipe Drviš, Ana BegićTahiri, Edo Drakulić (grupa Mejaši), Lea Mijatović i Mirjana Mikulec. Svi oni su na vlastitim kućnim snimkama pokazali kako provode dane i pronalaze razloge za sreću.

INDIRA LEVAK POKAZALA BUJNI DEKOLTE, A FANOVI JE ZASULI KRITIKAMA: ‘To ti je Grubnić sredio fotku?’

Poziva na zajedništvo

“Dragi moji, život nas ne mazi ovih dana, ali to ne znači da trebamo izgubiti nadu! Cijeli svijet je zastao, ali mislim da nikada nije vladala veća solidarnost i briga za svaki život. Stanovnici Zagreba suočili su se i s potresom, živimo u neizvjesnosti, ali svakodnevno svjedočimo predanosti naših medicinskih djelatnika, vatrogasaca, trgovaca, dostavljača te velikom srcu volontera koji pomažu potrebitima. Društvene mreže nikada nisu bile socijalno osjetljivije i toliko pune ljubavi i pozitivnih poruka…moram priznati da meni pomaže ta kolektivna terapija.

Nitko nije u ovome sam, osim što zajedno pjevamo najdraže pjesme, vježbamo zajedno, kuhamo zajedno, osjeća se empatija i pozitiva u svakoj poruci što daje nadu u bolje sutra koje, vjerujte mi, dolazi! Upravo to je poruka ove pjesme koja je nadahnuta lijepim sjećanjima.”- ispričala je Indira koja dane provodi aktivno, stvarajući glazbu za novi album i planirajući nove projekte.

Glazba dira u dušu, osnažuje nas, podsjeća na lijepe trenutke, a uvijek nasmijana Indira svima propisuje sljedeću terapiju: “Slušajte ovu pjesmu svaka dva sata sljedećih mnogo dana. Okrenimo se od danas sreći!”

INDIRA IMA NOVI RAZLOG ZA SLAVLJE: Album ‘Valkira’ nagrađen Oskarom popularnosti; ‘Hvala mom timu i RTL Musicu’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr