Imena koja su naši poznati dali svojoj djeci

Nakon liste najboljih i najgorih imena koja su tijekom 2011. godine poznate svjetske zvijezde dale svojoj djeci, vrijeme je da se posvetimo domaćim zvijezdama i imenima koja su odabrali za svoje najmilije.

Mnogi su se zgrozili nad imenom koje su Beyonce i njezin suprug Jay-Z odabrali za svoju kći – Blue Ivy. Na svu sreću, u Lijepoj našoj ne slijede takve trendove.

Početkom siječnja objavljena je vijest da su nogometaš Jerko Leko i njegova 23-godišnja zaručnica, manekenka Iva Šarić postali roditelji. Tada se još nije znalo kako će nazvati sina, no ubrzo su i to objavili – Carlos!

U studenom 2011. godine, samo desetak dana prije drugog rođendana kćeri Jane, manekenka Ljupka Gojić rodila je drugo dijete, još jednu djevojčicu. Nazvali su je Mila Amelie.

HDZ-ovka Bianca Matković drugog sina rodila je u listopadu 2011. godine i uz odobravanje muža Vladimira nazvala ga Lucas.

Rukometaš Mirko Alilović i njegova supruga Iva postali su roditelji u kolovozu 2011. godine. Svoje prvo dijete nazvali su Ivan.

Ivanka Mazurkijević, pjevačica grupe Stampedo, i Damir Martinović Mrle, basist riječke grupe Let 3, u kolovozu prošle godine postali su roditelji djevojčice Eve.

U kolovozu je rodila i dizajnerica Sandra Dedić (49), kći Arsena Dedića. Ona i suprug Alen Slavica postali su roditelji male Emanuele.

Glumica Ana Begić Tahiri početkom svibnja 2011. rodila je djevojčicu Lanu.

Josipa Pavičić, spisateljica i novinarka, postala je mama po drugi put. U veljači 2011. godine rodila je sina Rocca.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr