‘Imala sam osjećaj da me je moje dijete iznevjerilo’

O optužbama nesuđene misice Martine Knežević da ju je seksualno uznemiravao vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske Vladimir Kraljević za medije je progovorila njegova supruga Marija Kraljević koja je potpuno stala uz njega.

‘Sigurno mi zadnji dani nisu najsretniji u životu, ali ono što ponavljam i što znam je da sam u sebi potpuno mirna! Vladimira poznajem 17 godina, odnosno zajedno smo 17 godina. Apsolutno znam što bi on napravio u određenoj situaciji, tako da mu ja potpuno vjerujem i znam da njegove namjere ni u jednom trenutku nisu bile negativne ili onakve kakvim ih Martina predstavlja, izjavila je Marija Kraljević za http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/160126/Default.aspx dodavši i da je cijeli slučaj doživjela kao ‘nož u leđa, jer se za kandidatkinje uvijek brine najbolje što može’.

‘Imala sam osjećaj da me je moje dijete iznevjerilo’, pojasnila je.

Nesuđena misica je medijima otkrila kako je Kraljevića prijavila policiji za bludnje radnje, ali da su one odbačene. Optužila ga je da je pohotnik koji ju je u hotelskoj sobi, dok je radila trbušnjake, mazio, ljubio i lizao trbuh i pupak.

Zbog optužbi za seksualno uznemiravanje Vladimir Kraljević je održao tiskovnu konferenciju, a otkrio je kako je Martinu i njenog dečka policiji prijavio za pokušaj otmice i ucjene.

Povratak na Net.hr