Ima troje djece s tri različita muškarca i ne da im da ih viđaju?

Kate Winslet se zbog svojih izjava našla na piku udruge očeva Fathers4Jutices, koji su bez njenog odobrenja i bez odobrenja očeva njene djece, odlučili iskoristi njen lik za svoju božićnu kampanju. Kate razmišlja o tužbi.

Glumica Kate Winslet (38) koja ima troje djece, svako s drugim muškarcem, u intervjuu za Vogue izjavila je da ne vjeruje u zajednički odgoj djeteta od strane rastavljenih roditelja.

‘Ništa od onog pola vremena s mamom, pola vremena s tatom – moja djeca žive sa mnom i to je to’, rekla je glumica i izazvala bijes spomenute udruge očeva.

Upravo ta izjava bila je razlog zašto su odlučili iskoristiti njen lik za svoju božićnu kampanju. Na spornom plakatu, koji udruga planira plasirati u javnost, ispod crnobijele fotografije glumice piše ‘Kate, svako dijete je zaslužilo da bude s ocem ovog Božića’.

Zbog ovoga odvjetnici slavne glumice planiraju tužiti Fathers4Justice. Udruzi se također obratio bivši suprug Kate Winslet, Sam Mendes, koji im je rekao: ‘Neprikladno je da vaša udruga koristi moju obitelj i mene u svojoj kampanji kada nije upoznata s pravom situacijom’.

S obzirom da glumičini odvjetnici tvrde da ovaj plakat ‘širi dezinformacije te kleveta glumicu’, udruga je pristala odgoditi objavu plakata pod uvjetom da im se dostave dokazi da su u zabludi, što glumica još nije napravila.

Kate je prije manje od dva tjedna rodila po treći put. To je njeno prvo dijete s trećim suprugom Nedom RocknRollom. Iz braka s redateljem Jimom Threapletonom ima 13-godišnju kćer, a iz braka sa Samom Mendesom devetgodišnjeg sina.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr