Puni ko' brod

IMA SE, MOŽE SE:  Beckhamovi “teški” 50 milijuna

Najnovija istraživanja vrijednosti branda  Beckhamovih, koji između ostalog uključuje unosne proizvode, modne ugovore i kreacije za modne piste, pokazuju da je riječ o iznosu od 500 milijuna funti (690 milijuna eura).

Marketinšku vrijednost članova ove obitelji, nekadašnjeg nogometaša Davida, modne dizajnerice Victorije i njihovo troje djece, izračunala je prestižna izračunala je “London School of Marketing”.

Njihova godišnja zarada iznosi između 30 do 40 milijuna funti, a ta lova im dolaze iz tri glavna izvora: “Footworks”, gdje spadaju stvari vezane za Davidovu karijeru u sportu, “Beckham label” koji se odnosi na reklamne ugovore i “Beckham Ventures”, što podrazumijeva segment vezan za Victorijine aspiracije u svetu mode.

JE LI SVE U REDU S BECKHAMIMA? Victoria uklanja tetovaže posvećene suprugu

Trenutna vrijednost “Footworksa” iznosi 150 milijuna funti, “Beckham label “sitnih” 70 milijuna i “Beckham Ventures” 60 milijuna, prenijeli su statistike iz londonske marketinške škole.

I dok su roditelji glavni u gomilanju bogatstva, njihova djeca se tek probijaju u svetu biznisa u kojem stvaraju marketinške brandove od svojih postignuća.

 

The Telegraph/Hot.hr

Povratak na Net.hr