NETKO ĆE JOJ NOĆAS NAPRAVITI SINA?

ILI MI DAJ ILI PROŠEĆI: Jay Z dao Beyonce ultimatum: ‘Dosta je čekanja, želim drugo dijete’

Čini se da će uskoro stići druga beba Carter…

Slavni glazbeni par, Beyonce i Jay Z, uskoro bi mogli postati roditelji po drugi put. Navodno je Jay Z-ju dosta čekanja i dao je ultimatum svojoj supruzi, piše Radar Online.

U NEVOLJI SE POZNAJU PRIJATELJI: Beyonce nagovara supruga da se pomiri s bolesnim Kanyeom

Slavni par već ima 4-godišnju kćerkicu Blue Ivy, a proširenje obitelji stavili su na čekanje kako bi se Beyonce mogla fokusirati na izdavanje albuma i svoju svjetsku turneju.

No, čini se da je njezinom suprugu sada već dosta čekanja i želi se što prije baciti na posao. “Jay Z joj je rekao da želi da njih dvoje posjete bračnog savjetnika i s njime porazgovarali o pravljenju drugog djeteta nakon što završi njezina svjetska turneja”, otkrio je izvor i dodao: “Praktički joj je dao ultimatum. Rekao joj je da je on spreman za drugo dijete pa ili će se baciti na posao ili ona može ići.”

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

“Svi koji poznaju Jay Z-ja znaju koliko on jako želi da Blue Ivy dobije brata ili sestru. On to želi više od Beyonce. No ona neće dopustiti da joj to uništi brak. Zato se dogovorila sa suprugom da se nađu na pola puta i da će malo stati na loptu s karijerom. On samo želi da ona uživa u svojoj ulozi majke i supruge i da ne ulaže svu svoju energiju samo u karijeru”, otkriva izvor.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr