Hot

KRAJ KRIZE?

IGOR KOJIĆ SNIMLJEN U ZAGREBU DAN UOČI SEVERININOG ROĐENDANA: Šetao je centrom grada odlično raspoložen

Jesu li pjevačica i 15 godina mlađi nogometni menadžer uspjeli prevladati bračnu krizu?

Severinin suprug Igor Kojić snimljen je u šetnji centrom Zagreba odlično raspoložen. Uhvaćen je na zagrebačkoj špici, šetao je gradom i sa širokim osmijehom uživao u danu, piše Gloria.

Budući da pjevačica sutra slavi 49. rođendan, nije isključeno da je Kojić u Zagreb stigao kako bi s njom proslavio veliki dan.

IGOR KOJIĆ POSVETIO DIRLJIVU OBJAVU JEDNOJ ŽENI, A NI SRČEKO NIJE IZOSTALO: Podijelio je i zajedničku fotografiju

Dugo se već nagađa o odnosu slavnog para, no oni se do danas nisu oglašavali o privatnim problemima. Protekle blagdane proveli su razdvojeni, baš kao i ljetni odmor.

Mediji su o njihovom razvodu počeli nagađati nakon što je Severina u prvim mjesecima pandemije koronavirusa napustila kuću Kojićevih u Beogradu i sama se vratila u Zagreb. Od tada bračni par nije viđen zajedno u javnosti.

OPA, ŠTO SAD OVO ZNAČI? Severina i Igor Kojić izbrisali posljednje zajedničke fotografije s Instagrama, ali ne i one starije…

Severina je danas, dan uoči 49. rođendana, objavila staru fotku s Maldiva i osvrnula se na minule godine.

“[ČETRDESET DEVET] Draga moja 48., adio. Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sjedi malo, da nas dvije proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći… Neke tvoje ‘zle’ prethodnice su mi ipak nesebično ‘poklonile’ puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu ‘iskustvo’… Tako da… molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju ‘zlu’ prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe… ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: ‘I prije smo imali problema pa ih nismo riješili.’ Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju… Mimo svih prepreka. Ti znaš koju… Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile… Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš… Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se 49-to! Pozdrav generaciji 1972.” poručila je pjevačica.

Povratak na Net.hr