banner

IDEŠ, KAKAV DEKOLTE! Zvijezda showa Tvoje lice zvuči poznato na crvenom tepihu bez grudnjaka

Revija poznatog modnog brenda Envy Room okupila je brojna poznata lica na drugoj večeri Fashion.hr-a među kojima se istaknula mlada blogerica Andrea Andrassy.

Da ima dobre glasovne mogućnosti imali smo prilike vidjeti u showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato, a sada je odlučila pokazati i svoj seksipil. Andrea Andrassy na reviji Envy Rooma pojavila se u maloj, crnoj haljinici koja je naglašavala njezinu vitku liniju.

Zahvaljujući provokativnom dekolteu koji nikako nije tolerirao grudnjak, Andrea je još jednom dokazala da i male grudi mogu itekako biti privlačne.

Nasmiješena Andrea pozirala je uz bok ljepoticama s naše estrade među kojima se isticala pjevačica Nina Badrić. Naime, ovoga puta Nina se pojavila u odjevnoj kombinaciji koja je bila pun pogodak. Duga šarena suknja sakrivala je njezinu najveću manu – bujne bokove i pomazašnu guzu, dok je crna majica isticala uzak struk.

Te večeri i druga poznata lica okupila su se na reviji kako bi ‘zavirili’ u modne novitete koji će se nositi ovoga proljeća.

Povratak na Net.hr