TUŽNA SUDBINA

IAKO SU JE SVI ŽELJELI, BILA JE USAMLJENA I NESRETNA: Tragičan kraj jedne od najljepših žena na svijetu

Gia Carangi bila je ikona ljepote sedamdesetih godina, a i danas se svi dive njezinoj ljepoti.

Gia Carangi bila je djevojka koja je prva u svijetu dobila status top modela, a njezina ljepota, buntovnost i talent činili su je posebnom. No unatoč tome, Gia je bila jako usamljena i nesretna jer, iako je imala sve što je oduvijek željela, ljubav i sreća stalno su joj izmicali iz ruku.

NJEN TOPLES OBARA S NOGU: Ona je najljepša žena na svijetu i skinula se do kraja

Nakon smrti svog mentora, ionako psihički nestabilna, Gia se odala porocima. Droga i alkohol tako su postali njezini najbolji prijatelji, da bi kasnije prešla samo na heroin. Drogirana je dolazila čak i na snimanja pa bi često tamo i zaspala. Nakon nekog je vremena prestala prihvaćati poslove, a imala je i brojne nasilne ispade. Njezin kraj obilježio je virus side, od kojeg je umrla u 26. godini života.

“Novac me ne zanima. Imam sve što sam ikada željela, ali došla sam do točke da pitam samu sebe “Što će mi kvragu sve to?” Ja hoću više, hoću sreću, ljubav, hoću imati nekog tko će se brinuti o meni”, jednom je prilikom priznala slavna ljepotica, prenosi B92.

Pomoć je potražila i od svoje obitelji. Mjesecima je molila majku i brata da joj pomognu, ali oni su to odbijali. Gijina želja da ima nekog pokraj sebe išla je toliko daleko da je u trenucima kad se njezina majka rastajala od nje Gia vrištala, puzala i preklinjala je da ostane s njom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr