DIRLJIVE PORUKE

POZNATI SE OPRAŠTAJU OD MIRJANE ROGINE: ‘Malo tko zna sve nesreće koje su te okruživale’

Glumica Mirjana Rogina preminula je u 56. godini života nakon duge i teške bolesti, a od nje se putem Facebooka oprostio i redatelj Dalibor Matanić.

Dalibor je radio s njom na filmu ‘Blagajnica hoće ići na more’, a na Facebooku je napisao: ‘Anđeo koji si toliko toga dobrog uvijek davala drugima, a malo tko je bio upoznat sa svim nesrećama koje su te okruživale… Mirjana Rogina, nikad neću dopustiti da te ovaj svijet zaboravi’.

Glumica Sanja Vejnović koja je s Mirjanom surađivala na filmu ‘Tri muškarca Melite Žganjer’, a za Showbuzz je izjavila: ‘Bile smo u jako dobrim odnosima. Pamtit ću ju po duhovitosti i vedrom raspoloženju. Znala sam da je bolesna i da je njezino stanje teško, no ona o tome nije htjela javno govoriti pa se to sve nekako sačuvalo od javnosti’.

Pogođen je bio i Ljubomir Kerekeš koji je također s njom surađivao na istom filmu: ‘Jako sam tužan. Žao mi je čuti da odlaze ljudi iz moje generacije, ali to je okrutnost života. Očito da život nosi svoje, ali što je prerano, ipak je prerano’.

Od Mirjane se oprostila i kolegica Ines Škuflić riječima: ‘Jučer, na Dan dramskog odgoja otišla je najduhovitija dramska pedagoginja koju sam u životu upoznala – Mirjana Rogina. Draga Mirča, zbogom, pomisao na tebe bila je vezana osmijehom…počivaj u miru.’

Mirjanina prijateljica Lucijana Brkić na društvenoj je mreži napisala: ‘Noćas je umrla moja draga prijateljica Mirjana Rogina neka joj anđeli prime izmučenu ruku i povedu je u bolji život.’

Povratak na Net.hr