SPEKTAKL U ARENI

I ON JE ‘BELIBER’: Orešković poveo suprugu Sanju i kćer na koncert sunarodnjaka Biebera

Justin Bieber sinoć je u hrvatskoj metropoli nastupio u sklopu svoje svjetske turneje PURPOSE i pripremio fanovima koncert za pamćenje. Slavnog kanadskog pjevača došli su vidjeti brojni fanovi iz Hrvatske, ali i iz drugih zemalja poput Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske te daleke Australije.

Među više od 17.000 ljudi koji su vrištali kada se Justin Bieber u kocki spustio na pozornicu zagrebačke Arene, bila su i neka javna lica.

JUSTIN BIEBER NAKON KONCERTA TULUMARIO U ‘THE BESTU’: Fanovi se raspametili kad su ga vidjeli za šankom

justin-bieber-u-areni-zagreb-5

Među njima su se našli i Justinov sunarodnjak i bivši hrvatski premijer, Tihomir Orešković, koji je na spektakl u Areni došao u pratnji supruge Sanje te kćeri.

tihomir oreškovic

U Bieberovoj glazbi su uživali i Tatjana Dragović, bivša supruga Gorana Ivaniševića, te njezin suprug Vlaho Arbulić.

tatjana-dragovic, vlaho arbulic

Justinovu ekipu sutra očekuje koncert u Krakowu, no on je odlučio produljiti svoj boravak u Zagrebu pa se tako najprije opustio u kinu, a zatim se uputio na after party u klub The Best na kojem je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James uz pratnju RNB Confusion residenata DJ Em Beeja i DJ Sheka.

‘DVORANA PUNA LJUBAVI’ GANULA BIEBERA DO SUZA: Slavni pjevač obećao da će se vratiti u Hrvatsku. Evo kako je bilo na koncertu

justin-bieber-u-klubu-the-best-1

Menadžment pjevača izuzetno je zadovoljan cijelim koncertom i organizacijom, a Justin je ‘beliberima’ obećao novi susret i s pozornice otišao uz riječi: “Vratit ću se”.

Povratak na Net.hr