KONTROVERZNI SHOW

HRVATICA IVA U IZAZOVNOJ HALJINI OTVORILA ‘ZADRUGU’: Zasjenila je medicinska sestra kojoj su ispale grudi iz dekoltea

Medicinska sestra Anđela Milenković sve je iznenadila vrlo smjelom odjevnom kombinacijom

Četvrta sezona srpskog reality showa “Zadruga” počela je u nedjelju, 6. rujna, spektakularnim vatrometom iznad Bijele kuće. U novom izdanju kontroverznog showa 54 natjecatelja borit će se za glavnu nagradu od 50.000 eura (oko 377.000 kuna).

HRVATICA KOJA JE POBIJEDILA U ‘ZADRUZI’ NAPRAVILA SCENU U KAFIĆU: Napala je dečka jer je gledao grudi prijateljice

“Zadruga” će trajati devet, odnosno deset mjeseci. Natjecatelji će imati nove zadatke, suočit će se oni koji su se posvađali, bit će još većih spletki, a svi će boraviti u potpunom novom prostoru.

Screenshot/Pink TV

Pobjednica prethodne sezone Hrvatica Iva Grgurić pojavila se u dugoj crvenoj haljini koja više otkriva nego što pokriva. Ona, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i voditelj Ognjen Amidžić provozali su se gondolom i otvorili novu sezonu realityja, piše Telegraf.

“Pošto igre mogu početi, Iva će označiti početak!”, rekao je Mitrović nakon čega je počelo predstavljanje kandidata.

Screenshot/Pink TV

Riskantna odjevna kombinacija

Osim lijepe Ive, pažnju je izazvala još jedna Hrvatica, Monika Horvat, koja je po zanimanju stomatologinja, a na nju je odmah oko bacio natjecatelj Filip Mijatov koji je gledateljima poznat zbog odnosa s Anom Korać o kojem je progovorio tijekom prethodne sezone. Monika i Filip vole skupe stvari.

LIJEPA STOMATOLOGINJA IZ RIJEKE IDE U ‘ZADRUGU’: ‘Obitelj mi je u šoku’; Otkrila je i hoće li biti seksa pred kamerama

Paula Hublin i njezin dečko Fran Pujas također su iz Hrvatske. Miss Varaždinske županije za 2017. godinu bavi se boksom, a Frana je morala nagovoriti na sudjelovanje u “Zadruzi”. On je odmah privukao pozornost svojim brojnim tetovažama.

Screenshot/Pink TV

Medicinska sestra Anđela Milenković sve je iznenadila vrlo smjelom odjevnom kombinacijom. Naime, na sebi je imala kombinezon s ubojitim dekolteom iz kojega su joj za vrijeme prijenosa uživo ispale bujne grudi. Ona je u reality ušla da razotkrije sve afere koje postoje, a o njoj se pričalo kao o djevojci koja je bila s Lazarom Jeremićem u vezi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr