'ŽELI NAĆI PRAVU PARTNERICU'

HOLIVUDSKI GLUMAC DJEVOJKU TRAŽI PREKO MOBILNE APLIKACIJE: ‘Ne želi hodati s poznatom osobom, stalo mu je do privatnosti…’

Izvor tvrdi da se Affleck posvetio djeci i poslu, ali da je spreman na ljubav

Glumac Ben Affleck ljubav je odlučio potražiti na mobilnoj aplikaciji Raya, privatnoj društvenoj mreži s romantičnom i poslovnom komponentnom. “Čini se kada da želi naći pravu partnericu. Ne želi hodati s poznatom osobom. Jako mu je stalo do privatnosti i trenutno je u dobroj fazi”, rekao je izvor za Page Six. “Bavi se djecom i poslom, ali je spreman na ljubav”, dodao je.

NAJMLAĐI BATMAN DOSAD: Ovaj glumac trebao bi utjeloviti popularnog superjunaka u novom filmu

Ben AffleckFoto: Profimedia

Večerao s udovicom Stevea Jobsa

Affleck je nedavno viđen na spoju s mladom ženom u Hotelu Bel-Air. “Djelovalo je nevino, kao prvi spoj. Bio je dobro raspoložen, a oboje su djelovali zainteresirano. Nije bilo ljubakanja i sličnih stvari. Večerali su”, rekao je jedan izvor za spomenuti magazin. Drugi pak tvrdi da glumac više ne koristi Rayu te da u tom hotelu često održava poslovne sastanke. Ranije ovog mjeseca viđen je na večeri s udovicom Stevea Jobsa, Laurene Powell Jobs. Navodno su tri sata večerali u restoranu Giorgio Baldi u američkom gradu Santa Monici. Međutim, izvor tvrde da između njih nema ništa više od prijateljstva. “Oni su prijatelji dugi niz godina”, rekao je jedan izvor.

BENA AFFLECKA VIŠE NEĆEMO GLEDATI U OVOM FILMU: ‘Ta uloga zahtijeva fokus i strast, a ja za to nisam sposoban’

Affleck je tijekom 2018. godine hodao s Playboyevom manekenkom Shaunom Sexton. Kako tvrde izvori, glumčevi prijatelji nisu podržavali tu vezu. “Mislim da to sramotno… Našao je djevojku kako bi mogao ići van piti i seksati se”, rekao je izvor. Ben je nakon prekida s manekenkom otišao na rehabilitaciju te ponovno počeo izlaziti s producenticom Lindsay Shookus s kojom je prekinuo sredinom 2018. godine.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr