DOBILA KAZNU

‘HITILA’: Kontroverzna zvijezda šokirala javnost nacističkim pozdravom: ‘Ja sam kraljica Trećeg Reicha’

Poznato TV lice, Tila Tequila zgrozila je javnost svojom objavom na društvenim mrežama.

Tila Tequila, bivša zvijezda Myspacea i danas samoprozvana nacistkinja, izazvala je buru reakcija na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim prijateljima dok izvode nacistički pozdrav.

NIKADA NIJE KASNO: Izbačena iz Big Brothera zbog veličanja Hitlera

“Seig heil”, napisala je u opisu objavljene fotografije na Twitteru, krivo napisavši “sieg”. Twitter joj je ugasio profil zbog promoviranja nacizma, a ova je objava zgrozila javnost.

Kontroverzna Tila uzburkala je strasti na društvenim mrežama i svojom objavom o Donaldu Trumpu.

“Žene koje se žale zbog toga što je Trump izjavio da ženu treba uhvatiti za pi*** su glupe jer ja volim da me se zgrabi za pi***, haha”, napisala je Tequila, kojoj u opisu sebe stoji: “Kraljica Trećeg Reicha! Doslovno Hitler!”

Tequilu je prvo zanimao judaizam pa je 2012. izjavila da je “fascinirana kabalom” te dodala da jedva čeka da službeno postane Židovka. Sljedeće godine objavila je sliku sebe ispred koncentracijskog logora u Auschwitzu, s nacističkim rukavicama i SS kapom na glavi. Samu sebe je nazvala “Hitila” i objavila post pod nazivom “Zašto suosjećam s Hitlerom: Prvi dio”, u kojem tvrdi da “Hitler nije loša osoba, samo su ga takvim prikazali.” Zbog ovih objava bila je izbačena iz showa ‘Celebrity Big Brother’ 2015. godine, a Tila Tequila ispričala se svima na Facebooku, navodeći da je podržavanje Hitlera bila “užasna pogreška”. Za svoj antisemitizam okrivila je “depresiju” i “dugogodišnju ovisnost”.

Povratak na Net.hr