Otkriveno zašto Hillary Clinton ne podnosi Angelinu Jolie

Čini se da Angelina Jolie nema prijateljicu u Hillary Clinton. Navodno je bivša prva dama SAD i današnja državna tajnica za glumicu rekla da je ‘lažna’ i ‘razaračica domova’.

‘Kako stvari stoje, može se reći da svijet nije dovoljno velik za ove dvije žene’, rekao je neimenovani izvor za National Enquirer.

Hillary Clinton je saznala da se Angelina Jolie planira politički angažirati uoči predsjedničkih izbora 2016. godine, a iako Hillary nije službeno objavila svoje planove, to joj očito nije po volji’, dodaje izvor.

U travnju prošle godine njih dvije su bile na Svjetskom samitu u New Yorku i tada se, kako kaže izvor, Angelina htjela privatno sresti s Hillary ‘kako bi razgovarale o nekim važnim stvarima’.

‘Hillary se na to razbjesnila, dala je do znanja da nije njena miljenica i rekla: Zašto bih je uopće htjela vidjeti’, kaže izvor.

‘Hillary vjeruje da je Angelina privlačila pažnju Billa Clintona, doznala je da je planirala zavesti njenog supruga i to nikad neće zaboraviti. Hillary je čak nekim svojim bliskim prijateljima rekla za Angelinu da je ‘lažna’ i ‘razaračica domova’. Politički angažman bivše prve dame puno je složeniji i ona smatra da bi se Angelina trebala držati glume’, objasnio je izvor.

Povratak na Net.hr