NE PRISTAJE NA KOMPROMISE

HAUSER OTVORENO O IDEALNOJ DJEVOJCI, BRAKU I OBITELJI: ‘Ne trebaju mi nečije manipulacije, ucjene, kukanja i promjene raspoloženja’

Mladi glazbenik vjeruje da će svoju idealnu djevojku, ‘neiskvarenu i pozitivnu poput anđela’, pronaći u kratkotrajnih avanturama

Stjepan Hauser je u novom broju Storyja otkrio je svoje planove za budućnost te progovorio o svojoj idealnoj djevojci koju, kako tvrdi, još nije pronašao. Violončelist grupe “2Cellos” sebe opisuje kao romantičara, no zasad se ne vidi u braku. Njegova odabranica, kaže, mora biti poput vile. “Moja idealna djevojka mora biti ženstvena, nježna, krhka, sramežljiva i lijepo mirisati. Biti plaha poput vile, neiskvarena i pozitivna poput anđela”, rekao je Hauser.

STJEPAN HAUSER LJUBI ATRAKTIVNU TALIJANKU? Njegova posljednja objava daje naslutiti da je ludo zaljubljen

View this post on Instagram

About last night

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

Zasad ne želi ništa ozbiljno

Na pitanje je li zaljubljen, tvrdi da jest, ali da je istovremeno i slobodan kao ptičica. Uvjeren je da će onu pravu upoznati tijekom kratkotrajnih avantura koje mu, izgleda, ipak više odgovaraju od ozbiljne veze. “Ona prava se ne traži. To se dogodi ili ne, a kraće avanture povećavaju izglede da se nađe”, poručio je te dodao da je puno radio na sebi i da zbog toga ne pristaje na kompromise.

“Ne pristajem ni na što manje od božanstvenog, ne trebaju mi nečije manipulacije, da me se mijenja, emotivne ucjene, kukanja, negodovanja, negativa, sumnje, stresovi. Neću tratiti ni sekundu na njezine nesigurnosti, igrice i promjene raspoloženja te dopustiti da mi to remeti mir. Apsolutno bez kompromisa”, objasnio je. Sljedećih nekoliko godina se, tvrdi, ne vidi u očinskoj ulozi.

STJEPAN HAUSER VIŠE NIJE SOLO? Popularni glazbenik u vrućem zagrljaju tajanstvene dame

View this post on Instagram

London calling… 🇬🇧

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

https://www.instagram.com/p/B4CqfGLHJUg/?hl=hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr