U ISKRENOM INTERVJUU

HAUSER KONAČNO PROGOVORIO O VEZI S ROZGOM: ‘Ženske poput nje su obično kuje’

Poznati hrvatski violončelist Stjepan Hauser u jednom od najotvorenijih intervjua progovorio je o svom odnosu s pjevačicom Jelenom Rozgom.

Poznati hrvatski violončelist Stjepan Hauser je kupio stan u središtu Zagreba u koji se uselio sa svojom djevojkom Jelenom Rozgom.

“Lijep je osjećaj imati nešto svoje, iako meni to ništa ne znači. Ja sam to kupio na silu, bezveze, samo da mi ne stoje pare na računu, kupiš neku investiciju. Ja sam toliko jednostavan čovjek da meni ne treba ništa. Meni daš sobu, neku malu garsonijeru i čelo i ja sam miran za cijeli život”, rekao je Hauser novinaru Gordanu Vasilju.

Hauser i Rozga službeno su u vezi već godinu i pol dana, no neki i dalje smatraju da je njihova ljubavna priča samo marketinški trik.

“Reci ti meni zašto to ljudima toliko ne ide u glavu da bismo mi mogli biti skupa?! Čovik koji voli lipu žensku, prekrasnu žensku, što je tu njima nespojivo? Što ima veze što ja sviram čelo, a ona pjeva to što pjeva i sad je njima to nespojivo? Kakve to ima veze s ljubavi, ne razumijem”, objašnjava.

LJUBAV CVJETA: Rozga i Hauser na Instagramu poslali ljubavne poruke jedno drugom

Također je otkrio i da ga nasmijavaju polemike oko njihove seksualnosti.

“Meni je to smiješno čitati sve što se priča… Ja želim da pričaju što više toga, onda je super, stvara se neki misterij oko tebe. Nitko ne zna tko si, što si, jesi peder, jesi lezba, haha, što ima veze. Najvažnije je da je tebi lipo sam sa sobom”, kaže Stjepan.

Na tračeve da je gay Stjepan je već odavno oguglao. “Ja mislim da se jako puno cura nasmije kad to pročita”, smije se glazbenik.

Također priznaje da mu je Jelena Rozga godinama bila tiha patnja. “Ženska je fenomenalna, tako je neiskvarena svih ovih godina na estradi. Znaš kakvi su svi ljudi na estradi, a ona je ostala nekako netaknuta, čista, poštena, dobra. Obično kad si lip kao što je Jelena lipa, obično si kuja neka, a ona poštena, dobra, razumiš. Milo ti je oko srca kad je gledaš, kad je slušaš kako priča, slatka, obično su sve te kad su lipe ono zahtjevi, prohtjevi, a ona je totalno normalna žena”, pun je riječi hvale zaljubljeni Hauser.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr