SNIMILI INCIDENT

HARVEY WEINSTEIN DOBIO ŠAMAR U RESTORANU: Snimili video kako šamaraju posrnulog holivudskog moćnika

Posjetitelj restorana prvo se htio fotografirati s Weinsteinom, no ovaj ga je odbio pa mu je posjetitelj kasnije uzvratio šamarom.

Na stranici tabloida TMZ osvanula je snimka koju su zabilježili posjetitelji restorana u Scottsdaleu (SAD), a u kojoj ga tjeraju iz restorana i šamaraju. Na snimci se vidi Harvey Weinstein kako vidno zbunjen napušta restoran dok ga posjetitelji tjeraju. U jednom trenutku mu muškarac opali nekoliko šamara, dok Harveyjev savjetnik pokušava spriječiti drugog posjetitelja da snima. No, kontekst ove priče je širi.

HARVEY WEINSTEIN SE RAZVEO: Osramoćeni filmaš bivšoj supruzi mora isplatiti 124 milijuna kuna, uzela mu je i djecu

 

Muškarac sa snimke koji šamara Weinsteina zove se Steve, a za TMZ je rekao da je prišao producentu i rekao mu da voli njegove filmove te da bi se htio uslikati s njim. Steve tvrdi da je Weinstein bio bezobrazan i odbio ga. Voditelj restorana pak tvrdi da je Weinstein bio vrlo pristojan i samo rekao da se u tom trenutku radije ne bi fotografirao. Voditelj kaže da se par nakon toga rukovao, a Steve sjeo na svoje mjesto.

Oko 9 sati navečer Weinstein i njegov savjetnik koji mu pomaže da ostane trijezan ustali su i krenuli prema izlazu. U isto vrijeme ustali su Steve i njegov prijatelj. Steve je priznao da je te večeri dosta popio te da je njegov prijatelj izvadio mobitel i počeo snimati. Steve je prišao Weinsteinu i rekao mu: ‘Ti si jedno veliko go*no zbog toga što si napravio tim ženama’ i onda ga ošamario dva puta. Steve kaže da je Weinstein zateturao i skoro pao. Snimatelj je na kraju pitao Weinsteina želi li pozvati policiju, no on je to odbio i svi su se razišli.

Povratak na Net.hr