'SUPERPAR'

HANA I GOSPODIN SAVRŠENI SE POSVAĐALI, ON IZGUBIO STRPLJENJE: ‘Ti se bojiš svega osim šminke i totalno si bez odgoja’

Kad je vidjela da će se u izazovu morati suočiti sa svojim najvećim strahom, Hana je počela histerizirati

U posljednjoj epizodi showa “Superpar” atmosfera je bila prilično napeta. Naime, djevojke su se u novom zadatku trebale uhvatiti u koštac sa svojim strahovima od kukaca, miševa, crva i sl. Međutim, Hana Rodić nije ni pokušala riješiti izazov što je razbjesnilo njezinog partnera Gorana Jureneca koji je u nju uložio 5.500 kuna.

HANU JE JEDNO PITANJE JAKO POGODILO PA JE BRIZNULA U PLAČ: ‘Kako nam mogu ovo raditi, lažu’

“Ja se bojim, stvarno se bojim”, Hana je počela histerično vikati čim je vidjela životinje te je odustala od izazova. Goran je bio vidno razočaran. “Mislio sam da će pokazati da nije neka princeza koja se samo zna šminkati”, rekao je.

Dobila astmu od kukaca

Uplakana Hana objasnila mu je da bi trebao imati razumijevanja jer traume od kukaca vuče još iz djetinjstva. “Dok sam bila u osnovnoj školi, maltretirali su me tako što su mi ubacivali kukce u torbu, a imala sam i strah otprije. Reagirala sam tako od straha jer imam astmu koju sam dobila od toga”, ispričala je te dodala kako joj je to prvi napadaj u posljednjih 6 mjeseci.

DOK HANE NEMA, ON POKAZUJE KAKO ZAVODI: Gospodin Savršeni iskoristio priliku i poljubio Davida

“Onda se svega bojiš osim šminke”, odgovorio joj je Goran. Hana je nakon toga izašla iz prostorije i dalje plačući, a Goran ju je nazvao djeteteom te zaključio da je “totalno bez odgoja”.

Jurenca su podržali i drugi kandidati. “Sram me kako nekog tretiraš”, poručio je Goran Hani što ju je jako pogodilo.

HANA NIJE ZNALA KOLIKO SLOVA IMA U ABECEDI: Jedno pitanje posebno ju je naljutilo pa se okomila na Gorana

Povratak na Net.hr