PRIRODNA LJEPOTA

HANA HADŽIAVDAGIĆ PODIJELILA FOTKU STARU 13 GODINA: ‘Toliko o tome ‘sva se izoperirala’ i ‘cijela je plastična”

Hana je istaknula kako je važno vjerovati u sebe i slijediti svoje želje i zacrtani put

Bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na svom je Instagram Storyju podijelila fotografiju iz 2008. godine. Također, otkrila je kako na sebi nije radila nijedan estetski operativni zahvat.

HANA HADŽIAVDAGIĆ STALA NA STRANU MARKA GRUBNIĆA: ‘Dok razmišljaju o meni, ja ne znam da oni uopće postoje’

“Prije 13 godina, isti nos, ista usta, iste oči. Ispravila zube, iscrtala obrve i zadnjih godinu dana idem na nadogradnju trepavica. To nisu operativni zahvati ili za vas koji ne podnosite same sebe u ogledalu jesu?! Toliko o tome ‘sva se izoperirala’ i ‘cijela je plastična’. Tješite se”, napisala je Hana.

Također, ona je na Instagramu podijelila i fotografiju na kojoj pozira u Svetvinčenatu u Istri, a uz nju je istaknula kako je važno vjerovati u sebe i slijediti svoje želje i zacrtani put.

Instagram/Hana Hadžiavdagić Tabaković

“Znaš li da je najveća sila na svijetu želja? Oduvijek volim Istru i sanjam o nekoj kamenoj kućici (može i villa) s bazenom, a kažu da ako dovoljno vjeruješ u snove onda se sve posloži da se oni ostvare. Uvijek postoji netko tko će reći da su snovi glupost i da počneš da živiš u stvarnosti ali… To su obično oni koji zbog vlastitih neuspjeha i ograničenja ne žele da ti uspiješ.

HANA HADŽIAVDAGIĆ OTVORILA DUŠU O TRAUMI IZ DJETINJSTVA: ‘Ja sam imala samo sedam kad je krenuo horor uživo!’

Podmetaće ti na razne načine, govoriti da ne možeš, da nisi dovoljno dobar/ra, pametan/na, sposoban/na… Pusti. Vjeruj u sebe i svoje snove! Nekada davno pročitah: ‘Ne slušaj kada ti kažu da se od snova ne živi, da od njih nema kruha. Od ostvarenih snova, ljubavi, sreće, mira, svega pozitivnog se živi… od svega drugog se samo preživljava'”, poručila je Hana.

Povratak na Net.hr