ČEKA SE VJEŠTAK

HALIDU MUSLIMOVIĆU SUDE ZBOG NAPADA NA NAVODNU BIVŠU LJUBAVNICU: ‘Udario ju je šakom u glavu više puta, izbacio iz auta…’

Prema rezultatima istrage koju je sprovelo banjalučko tužiteljstvo, Bašićeva je zadobila višestruke ozljede u vidu nagnječenja i ugriza

Pod prijetnjom da bi ga mogla uhititi Sudska policija, pjevač Halid Muslimović ipak se u srijedu pojavio u sudnici Osnovnog suda u Banja Luci u nastavku suđenja po optužnici koja ga tereti za nanošenje tjelesnih ozljeda navodnoj bivšoj ljubavnici Sonji Bašić, piše Srpska info.

HALID MUSLIMOVIĆ PRETUKAO BIVŠU LJUBAVNICU I UZEO JOJ 400.000 DOLARA? ‘On je čudovište, životinja!’

Sudac Zoran Milojica prihvatio je zahtjev obrane da se obavi medicinsko vještačenje tjelesnih ozljeda koje je zadobila Bašićeva, pa je nastavak suđenja zakazan za studeni. Naime, prvi vještak koji je trebao doći iz Beograda obavijestio je sud da ne može doći kako bi pregledao spise, pa je određen drugi.

Tužiteljica Žana Bojić istakla je kako bi se trebalo pripaziti da se postupak ne odugovlači, jer je već izgubljeno pola godine.

Dejan Rakita/PIXSELL

Tukao ju je i grizao

Prema optužnici nemili događaj odigrao se 27. srpnja prošle godine između dva i tri sata ujutro, na relaciji magistralnog puta Banja Luka-Kozarac, a Muslimović nije štedio udarce, ugrize, niti pogrdne riječi prema Bašićevoj s kojom je bio u emotivnoj vezi.

“Je**** te policija, ti ćeš mene prijaviti, ti si mala maca za mene, znaš li ti tko sam ja?! Vozit ću te u gepeku, mrak će te progutati”, rekao joj je Muslimović dok su se vozili u njegovom automobilu, a prije toga udario ju je šakom u glavu više puta.

“U jednom trenutku Muslimović je zaustavio vozilo, izašao i došao do vrata suvozača gdje je sjedila oštećena. Zatim je uhvatio rukom za kosu, izvukao iz auta i bacio na beton”, navodi se u optužnici.

HALID MUSLIMOVIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA: Bosanski pjevač zbog dugova gubi imovinu

Nakon toga nastavljao ju je tući i gristi. Prema rezultatima istrage koju je sprovelo banjalučko tužiteljstvo, Bašićeva je zadobila višestruke ozljede u vidu nagnječenja i ugriza. Muslimović ju je ugurao natrag u automobil i zlostavljao ju je sve dok nisu stigli u Banja Luku.

Povratak na Net.hr