Je li to moguće?

GWYNETH PALTROW RADI KOKOŠI OD ŽENA?! U svojem skupom web shopu prodaje svakakve gluposti, ali ovo je možda kruna!

Online trgovina Goop koju je pokrenula Gwyneth Paltrow prodaje svakakve skupocjene proizvode navodno namijenjene poboljšanju života žena.

U online trgovini se tako mogu naći vibratori od 24-karatnog zlata po cijeni od 15.000 dolara, spravicu koja se umetne u vaginu isključivo kako bi brojala kontrakcije vaginalnog zida za vrijeme vježbi za stezanje vagine po cijeni od 200 dolara te razne druge skupocjene spravice koje žene mogu staviti u sebe.

No, možda kruna cijele online trgovine su – mistična kristalna jaja. Ona se prodaju po cijeni od oko 500 kuna, a opisana su kao tradicionalno kinesko pomagalo koje se stavlja u vaginu te ga žene drže u sebi dok obavljaju svakodnevne radnje kako bi osnažile zid vagine, imale jače orgazme, bolji chi, zračile ženstvenošću i uspostavile hormonalnu ravnotežu.


‘Kristalno jaje’ dugo je četiri centimetra i prije nego što se umetne u vaginu, preporučuje se mali obred paljenja svijeća i mirisnih štapića.

Gwyneth upozorava i da je moguće ispadanje pri prvim korištenjima kada se ustane jer je potrebna vježba, no obavezno savjetuje da se jaje omota u svilu nakon korištenja.

Na stranici također piše da su tajne ovog magičnog kristalnog jajeta bile strogo čuvane u Kini i da su ga koristile samo careve priležnice ‘kako bi ostale u formi za cara’.

Je li stvarno riječ o mističnim moćima ili Gwyneth od svojih mušterija radi kokoši, teško je reći pa svakako testirajte ovu teoriju ako imate vremena i novaca. Alternativno, za osnaživanje vaginalnog zida možete koristiti Kegelove vježbe bez dodatnih troškova.

 

Povratak na Net.hr