Gruicu nije oduševila prosidba pred 13 tisuća ljudi

Nakon što joj je njen voljeni na samo Valentinovo izjavio ljubav u Spladiumu na Čolićevom koncertu pred tisućama ljudi, manekenka Ana Gruica priznala je kako ju taj čin nije previše oduševio.

Poznata je manekenka otkrila kako je više tip za intimnije prosidbe, no cijeni i poštuje način na koji je to učinio njen dragi, Dijan Jahjefendić.

”Vjenčanje je već dogovoreno krajem ljeta, ali datum i mjesto ne bih otkrivala. Budući da nemam običaj pričati o privatnim stvarima, moram priznati kako nisam očekivala da će me Dijan zaprositi na ovaj način i ispred ovoliko ljudi. Iskreno, više sam za neku intimniju prosidbu, no poštujem i cijenim njegov način”, rekla je Gruica za Slobodnu Dalmaciju.

Šokiranu je manekenku dečko zaprosio na nedjeljnom koncertu Čole u Spladiumu, upitom na ekranu ”Ana, volim te! Hoćeš li se udati za mene”, na što je iznenađena manekenka odmah pristala.

”Zajedno smo godinu dana i odlično se slažemo. Mislim i nadam se da je to zaista to”,rekla je za kraj bivša pratilja Miss Hrvatske 2000. godine.

Prethodni članci:

arti-201002150307006

Povratak na Net.hr